راه اندازی کارگاه تخمه پزی

برای راه اندازی کارگاه تخمه پزی نیاز به تحقیق اولیه در مورد دستگاه های مورد نیاز، میزان سرمایه، فضای مورد نیاز، حاشیه سود و مجوزهای لازم است.

برای راه اندازی یک کسب و کار جدید باید قبل از هر کاری به طور کامل در مورد آن حوزه تحقیق کنیم. در تحقیقات اولیه می توان متوجه شد که برای شروع کار به چه امکانات و دستگاه هایی احتیاج داریم. در این مقاله سعی می کنیم شما را با نحوه راه اندازی کارگاه تخمه پزی برای فرآوری انواع تخمه آفتابگردان، جابانی، کدو، هندوانه و … آشنا کنیم.

راه اندازی کارگاه تخمه پزی

تجهیزات مورد نیاز در خط تخمه پزی

تجهیزات مورد نیاز در خط تخمه پزی شامل دستگاه های متعددی است که هر کدام به صورت مجزا به بهتر شدن کیفیت نهایی محصول کمک می کند. تمام تجهیزات مورد نیاز در این حوزه در ابعاد و اندازه های متفاوت ساخته می شوند و می تواند با توجه به نیاز مشتری قابل تغییر باشد. در اینجا تلاش می کنیم شما را با تجهیزات مورد نیاز در خط تخمه پزی آشنا کنیم.

 دستگاه تخمه پزی حلزونی

یکی از تجهیزات مهم برای راه اندازی کارگاه تخمه پزی،  دستگاه تخمه پزی حلزونی که به آن تفت حلزونی هم گفته می شود. این دستگاه در ابعاد مختلف با توجه به نیاز مشتری ساخته می شود. دستگاه های تخمه پزی می توانند از دو جنس آهنی و استیل ساخته شوند. جنس استیل آن برای محصولات حساس مثل آرد و کنجد قابل استفاده است.

دستگاه تفت تخمه شامل یک درام حلزونی است که با استفاده از مشعل، گرم شده و محصول بعد از تفت دادن و پخته شدن از دستگاه خارج می شود.

 

راه اندازی کارگاه تخمه پزی

دستگاه تخمه شور کن

دستگاه تخمه شور کن برای طعم دار کردن انواع تخمه، بادام و محصولات سخت استفاده می شود. این دستگاه شامل یک مخزن است و یک پارو داخل مخزن کارگزاری شده است. این پارو به مخلوط شدن محصولات کمک می کند.

با توجه به اینکه پارو به محصولات ضربه میزند، همین موضوع باعث شده که از دستگاه تخمه شور کن برای محصولات حساس مثل پسته، بادام هندی و غیره برای طعم دار کردن استفاده نکنند. بنابراین دستگاه تخمه شورکن برای محصولاتی که دارای پوست سخت هستند مناسب است.

دستگاه خشک کن سرندی

همانطور که از اسم این دستگاه مشخص است، دستگاه خشک کن سرندی عمل خشک کردن محصول بعد از طعم زنی را انجام می دهد. این دستگاه دارای یک هیتر برای تولید گرما است که از زیر مخزن اصلی رد شده. همچنین دارای یک ویبره است که محصولات را به صورت یک نواخت به حرکت درآورده و خشک می کند.

دستگاه خشک کن سرندی در ابعاد متفاوت و ظرفیت های مختلف قابل ساخت می باشد و در انتهای خط فرآوری محصولات در کارگاه تخمه پزی مورد نیاز است.

دستگاه بسته بندی تخمه

بعد از گذشتن از تمام مراحلی که در بالا ذکر شد حالا نوبت به بسته بندی محصولات است. برای بسته بندی تخمه و محصولات مشابه می توان از دستگاه های متفاوتی استفاده کرد. دستگاه بسته بندی تخمه با توجه به ظرفیت بسته ها و نوع بست بندی(پاکت یا ظرف) می تواند در مدل های مختلف و ابعاد متفاوت ساخته شود.

دستگاه های بسته بندی را هم در ظرفیت خانگی و رومیزی و هم در ظرفیت صنعتی تولید می شود و این مورد با توجه به ظرفیت تولید روزانه قابل اجرا است.

راه اندازی کارگاه تخمه پزی

 

شرکت سازنده دستگاه فرآوری و تفت تخمه

خرید ماشین آلات و تجهیزات با کیفیت و کارایی بالا و متناسب با نیاز و ظرفیت تولید برای راه اندازی کارگاه تخمه پزی بسیار حائز اهمیت است. برای تهیه این تجهیزات همیشه توصیه می شود تا به سازندگان معتبر و با تجربه مراجعه شود.

کیفیت محصول تولید شده، علاوه بر اینکه به کیفیت محصول خام(تخمه و آجیل) بستگی دارد بلکه کارکرد درست تجهیزات نیز تا حد زیادی بر این موضوع اثر گذار است.

یکی از شرکت های با سابقه و معتبر در زمینه ساخت دستگاه ها و تجهیزات مورد استفاد در صنایع غذایی کاربرد دارد، شرکت آراد ماشین است. این شرکت علاوه بر طراحی و ساخت دستگاه ها و تجهیزات صنعتی به مشتریان خود، مشاوره های تخصصی رایگان در خصوص راه اندازی کسب و کار تولیدی و خرید تجهیزات مورد نیاز در خطوط تولید محصولات مختلف در سطوح نیمه صنعتی و صنعتی ارائه می دهد.

برای دریافت مشاوره های رایگان و مشاهده تصاویر و فیلم کارکرد و مطالعه مشخصات دستگاه های مورد استفاده در خط تولید و بسته بندی آجیل و خشکبار و اطلاع از قیمت دستگاه تخمه پزی به سایت aradmachinery.com مراجعه کنید.

راه اندازی کارگاه تخمه پزی

فضای مورد نیاز برای کارگاه تخمه پزی  

برای اینکه بتوانیم یک کارگاه تخمه پزی با تجهیزات مورد نیاز داشته باشیم باید مکانی را انتخاب کنیم که متناسب با ظرفیت دستگاه ها و تولید ما باشد. فضای مورد نیاز برای شروع کار تخمه پزی می تواند از یک فضای 12 متری شروع شود که با توجه به این متراژ باید از دستگاه هایی با ظرفیت کوچک استفاده کنیم. البته باید برای قسمت دپو یا ذخیره کردن محصولاتی که آماده عرضه به بازار هستند هم نیز مکانی در نظر داشته باشیم.

سرمایه لازم برای راه اندازی کارگاه تخمه پزی چقدر است؟

زمانی که تصمیم به راه اندازی یک کسب و کار دارید باید در رابطه با بازار کار آن شغل و تجهیزات مورد نیاز آن اطلاعات کافی داشته باشید. یکی از موارد مهم در راه اندازی کسب و کار جدید سرمایه اولیه است. سرمایه اولیه شامل چند بخش می شود که در اینجا به آنها اشاره می کنیم:

  • سرمایه لازم برای خرید تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز.
  • سرمایه جهت خرید یا اجاره مکان مناسب.
  • سرمایه در گردش برای کسب و کار مورد نظر.

هر کدام از موارد ذکر شده با توجه به نیاز مشتری متفاوت است. به عنوان مثال برای خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز مقدار سرمایه با توجه به این که قصد داریم کسب و کار را در حد تولیدی کوچک یا خانگی و یا کارگاه راه اندازی می کنیم بسیار متفاوت است. در این زمینه حتی در مورد مکان مورد نظر هم با توجه به این که شما کدام استان را برای راه اندازی کسب و کار خودتان در نظر گرفته اید، می تواند هزینه ها را تحت تاثیر قرار دهد.

حاشیه سود کارفرآوری و تفت تخمه و خشکبار

با توجه به این که تخمه جزء تنقلات پر مصرف و پر طرفدار به شمار می آید، می توان گفت حاشیه سود کار فرآوری و تفت تخمه و خشکبار بسیار بالا است.

قیمت تخمه و خشکبار معمولا در ایام نزدیک به عید نوروز دچار نوسان زیادی می شود و تقاضا برای خرید این محصول بیشتر خواهد شد. با در نظر گرفتن این موارد و یک برنامه ریزی مناسب می توان در این حوزه به سود بالایی رسید. بنابراین می توان گفت که راه اندازی کارگاه تخمه پزی حاشیه سود مناسب و قابل قبولی دارد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه