مشخصات ساینا gx + عکس

دسته بندي : گوناگون,⭐ اخبار
تاريخ : 6 سپتامبر

در این قسمت از گهر به بررسی مشخصات ساینا gx  به همراه عکس های این خودرو خواهیم پرداخت. ساینا gx، نسخه لیفت‌شده تیبا صندوقدار است که به دلیل چهره قابل قبول‌تر نسبت به تیبا و قیمت مقرون به صرفه مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است. باید بدانید که ظاهر و شکل کلی ساینا S و ساینا GX یکسان هستند و تفاوتی در آنها دیده نمی‌شود.

مشخصات ساینا gx

مشخصات ساینا gx + عکس, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

در حال حاضر با توجه به خاتمه تولید تیبا و تا پیش از آغاز عرضه سهند، ساینا تنها سدان اقتصادی سایپا محسوب می‌شود. به همین دلیل، این شرکت با ارائه نسخه‌های مختلفی از این خودرو با پسوندهای مختلف مثل S، آپشنال، SR، اتوماتیک، S DA و… قصد دارد تنوع خانواده آن را بیشتر کند و جدیدترین عضو این خانواده ساینا GX نام دارد که قصد داریم در این مقاله آن را بررسی کنیم. البته همین ازدیاد تیپ‌ها با نام‌های مختلف و تفاوت‌های جزئی با یکدیگر می‌تواند باعث گیجی و سردرگمی خریداران شود.

همانطور که می‌دانید سایپا برای اینکه اوضاع را از این هم پیچیده‌تر کند همانطور که گفتیم، به‌تازگی تیپ جدیدی از ساینا را با نام GX برای عرضه در مرحله دوم فروش یکپارچه خودرو در خرداد ۱۴۰۲ معرفی کرده است. در ادامه به بررسی ویژگی‌ها و تفاوت‌های این نسخه با تیپ‌های قبلی ساینا می‌پردازیم.

بررسی ساینا GX

ساینا GX در اصل نسخه جدیدی از ساینا S محسوب می‌شود که تغییراتی را در بخش پیشرانه و تجهیزات تجربه کرده است. ساینا S به‌ عنوان نسخه فیس‌لیفت ساینا با تغییراتی نه‌ چندان بزرگ در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ به بازار آمد و هم‌ اکنون به‌طور کامل جای ساینای قدیمی را در سبد محصولات سایپا گرفته است زیرا آن مدل دیگر تولید نمی‌شود. ساینا S در نسخه‌های مختلفی مثل اتوماتیک و دوگانه‌ سوز راهی بازار شد و حالا مدل جدید GX ساینا هم به خانواده آن افزوده شده است.

جدول مشخصات فنی ساینا GX

پیشرانهM15 I
حجم موتور۱۵۰۳ سی‌سی
سوپاپ۸ سوپاپ VVT
قدرت۹۰ اسب بخار
گشتاور۱۳۷ نیوتن متر
گیربکس۵ سرعته دستی
محور محرکجلو
وزن خالص۱۰۵۰ کیلوگرم
طول۴,۲۰۹ میلی‌متر
عرض۱,۶۶۷ میلی‌متر
ارتفاع۱,۴۹۰ میلی‌متر
فاصله محوری۲,۴۱۴ میلی‌متر
مصرف سوخت۶٫۹ لیتر ترکیبی
ظرفیت باک۴۱ لیتر
حجم صندوق بار۳۷۰ لیتر
ترمز جلودیسکی
ترمز عقبکاسه‌ای
فرمانهیدرولیک
رینگ و لاستیک۱۴ اینچی ۱۸۵

طراحی بیرونی ساینا GX

مشخصات ساینا gx + عکس, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

مشخصات ساینا gx + عکس, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

ساینا GX در بیرون هیچ تغییری را نسبت به ساینا S تجربه نکرده و بنابراین در اینجا هم شاهد همان طراحی هستیم. طراحان سایپا در ساینا S با سپر جلوی جدید با ورودی هوای کوچک‌تر و ساده‌تر، جلوپنجره جدید با قاب استیل، گرافیک داخلی جدید چراغ‌های جلو و چراغ‌ها و سپر عقب جدید سعی داشتند ظاهر خودرو را نسبت به ساینای قدیمی بهبود بخشیده و مدرن‌تر کنند.

در قسمت جلو می‌توان گفت این امر تا حدودی محقق شده اما در عقب طراحی و گرافیک چراغ‌ها اصلاً مدرن نیست و پرایدهای صبای قدیمی را به یاد می‌آورد. درهرحال، تنها تغییرات بیرونی که در تیپ جدید GX نسبت به ساینا S ایجاد شده پنجره‌ها و شیشه عقب دودی و ارائه رینگ آلومینیومی است.

طراحی داخلی

مشخصات ساینا gx + عکس, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

زمانی که ساینا S معرفی شد، سایپا وعده ارائه نسخه مجهزتری از آن را با نام ساینا G داد که این نسخه علاوه بر تجهیزات و آپشن‌های بیشتر، در داخل به کنسول میانی جدیدی با دریچه‌های تهویه دایره‌ای مجهز شده و نمای مدرن‌تر و باکیفیت‌تری نسبت به نسخه قبلی داشت.

حال اما در تصاویری که از داخل ساینا GX منتشر شده، همان داشبورد قدیمی بدون هیچ تغییر خاصی دیده می‌شود و مشخص نیست که آیا سایپا اصلاً آن داشبورد جدید را ارائه خواهد کرد یا کلاً فراموش شده است.

درهرحال، با توجه به این موضوع، ویژگی قابل‌ذکری در مورد داخل ساینا GX وجود ندارد و در اینجا هم شاهد همان داشبوردی هستیم که سال‌ها است در مدل‌های مختلف ساینا و کوییک دیده‌ایم.

تجهیزات داخلی ساینا GX

یکی از دو تغییر اصلی ساینا GX در بخش تجهیزات صورت گرفته است. به این تیپ چند آپشن جدید شامل روکش چرمی صندلی‌ها، نمایشگر لمسی ۷ اینچی با ناوبری، دوربین دید عقب و دکمه‌های کنترلی روی غربیلک فرمان اضافه شده است.

مجهز بودن به رینگ آلومینیومی و شیشه‌های دودی عقب هم که در بالا به آن اشاره کردیم.

دیگر تجهیزات ساینا GX هم شامل دو ایربگ، ترمز ABS و EBD، سیستم تهویه نیمه اتوماتیک، نشانگر تعویض دنده، آینه‌های جانبی برقی، غربیلک فرمان D شکل، سنسور دنده عقب، تنظیم دستی شش جهته صندلی راننده و چهار جهته صندلی سرنشین جلو، چراغ‌های مشایعت‌کننده، دی‌لایت، سیستم نمایش باد تایرها و چراغ‌های جلوی اتوماتیک می‌شود.

پیشرانه ساینا GX

مشخصات ساینا gx + عکس, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

دومین تغییر مهم ساینا GX را هم در بخش پیشرانه یا همان انجین می‌بینیم زیرا این تیپ جدید به نسخه ارتقاءیافته پیشرانه ۱٫۵ لیتری چهار سیلندر M15 مجهز شده که با نام M15 I شناخته می‌شود. این نسخه هرچند همچنان هشت سوپاپ است اما با تغییرات فنی مختلفی که مهم‌ترین آن‌ها تجهیز به سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها یا VVT-i است،

به لطف این تغییرات خروجی موتور به ۹۰ اسب بخار قدرت و ۱۳۷ نیوتن متر گشتاور رسیده که افزایشی جزئی را نسبت به ۸۷ اسب بخار و ۱۳۰ نیوتن متر نسخه قبلی نشان می‌دهد.

اما علاوه بر این افزایش خروجی، نمودار گشتاور موتور هم بهبود پیدا کرده و حالا در دورهای پایین گشتاور بیشتری را ارائه می‌کند.

این همان پیشرانه‌ای است که در مدل‌های جدید اطلس و سهند هم ارائه خواهد شد. بااین‌حال، در ساینا GX فرمان همچنان هیدرولیک بوده و انتقال نیرو توسط همان گیربکس پنج سرعته دستی صورت می‌گیرد. مصرف سوخت ترکیبی ساینا GX هم ۶٫۹ لیتر در هر صد کیلومتر اعلام شده است.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي