طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت + فیلم آموزشی

امتیاز دهید

شیرینی روگلاچ (Rugelach) یا شیرینی سیگارت نمونه ای دیگر از شیرینی های متفاوت و خوشمزه است که برای پذیرایی از میهمانان ایام نوروز و ماه مبارک رمضان می توانید آن را تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه شیرینی سیگارتی را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت

طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت + فیلم آموزشی

مواد لازم:

خامه /۱۰۰ گرم

کره (دمای اتاق)/۵۰ گرم

زرده ی تخم مرغ/یک عدد

آرد قوی/۱۰۰ گرم

مواد میانی:

پودر شکر/۸۰ گرم

پودر هل/یک قاشق چایخوری

گردو/۱۳۰ گرم

سفیده تخم مرغ/یک دوم عدد

طرز تهیه:

1 – خامه، کره و زرده ی تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آرد قوی را اضافه کنید تا خمیر کاملاً نرم و لطیفی به دست آید. آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید.

طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت + فیلم آموزشی

2 – خمیر را به ۳ گلوله یا بیشتر تقسیم کرده روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

3 – سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. پودر شکر را داخل ظرف الک کنید. پودر هل را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. گردوی پودر شده را نیز اضافه کنید.

4 – در آخر سفیده ی تخم مرغ زده شده را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. از خمیر حاصله به شکل مداد، لوله هایی به طول ۶ الی ۷ سانتی متر درست کرده و کنار بگذارید.

5 – سپس هر گلوله را به کمک وردنه و آرد روی سطح آردپاشی شده باز کرده (هر قدر نازک باشد بهتر است) و خمیر را به صورت برش پیتزایی به ۸ قسمت مساوی به شکل مثلث برش بزنید.

طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت + فیلم آموزشی

6 – از مغزی آماده داخل هر مثلث قرار داده و لوله کنید سپس داخل سینی فر چیده در دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت + فیلم آموزشی

بعد از خنک شدن می توانید روی شیرینی پودر شکر الک کرده و با پسته به کمک عسل تزیین کنید.

طرز تهیه شیرینی روگلاچ یا شیرینی سیگارت + فیلم آموزشی


فیلم آموزش درست کردن شیرینی روگلاچ 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه