رنگینک جز دسر های شیرین و خوشمزه است که با داشتن خرما و گردو بسیار مقوی است. در ایام ماه مبارک رمضان می توانید این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن با چایی لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه رنگینک را برای شما کاربران همیشگی خواهیم گفت. با ما همراه باشید.
طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان
مواد لازم
- 2 پیمانه آرد
- 200 الی 250 گرم کره
- 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری پودر هل
- خرما به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
- گردو به مقدار لازم
- پودر نارگیل یا پسته برای تزیین
مراحل تهیه رنگینک
1- ابتدا کره را داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب شود.
مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره اگه دوست دارین رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنین.
2- آرد که ترجبحا بهتره الک کرده باشیم تا گوله نباشه رو به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه.
3- تا زمانیکه آرد سرخ شود خرما هارو پوست میکنیم و داخلشون رو مثل تصویر گردو گذاشته و باز میبندیمشون.
البته یادمون باشه گهگاهی در این بین آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه. مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.
4- در این مرحله کم کم آرد سرخ شده و رنگ آن تیره می شود.
5- شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت زیادش بیوفته و بعد دارچین و هل رو اضافه کرده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
6- در این مرحله ، مقداری از مخلوط را داخل ظرف سرو میریزیم.
7- روی مخلوط را کاملا با خرما پر میکنیم.
8- در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده شود.
9- در آخر باید رنگینک رو داخل یخچال بذاریم تا خودشو بگیره و آخر سرم از یخچال درش میاریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم … نوش جان.