طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

امتیاز دهید

رنگینک جز دسر های شیرین و خوشمزه است که با داشتن خرما و گردو بسیار مقوی است. در ایام ماه مبارک رمضان می توانید این  دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن با چایی لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه رنگینک را برای شما کاربران همیشگی خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان

مواد لازم 

  • 2 پیمانه آرد
  • 200 الی 250 گرم کره
  • 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر هل
  • خرما به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
  • گردو به مقدار لازم
  • پودر نارگیل یا پسته برای تزیین

مراحل تهیه رنگینک

1- ابتدا کره را داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب شود.

مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره اگه دوست دارین رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنین.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

2- آرد که ترجبحا بهتره الک کرده باشیم تا گوله نباشه رو به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

3- تا زمانیکه آرد سرخ شود خرما هارو پوست میکنیم و داخلشون رو مثل تصویر گردو گذاشته و باز میبندیمشون.

البته یادمون باشه گهگاهی در این بین آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه. مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

4- در این مرحله کم کم آرد سرخ شده و رنگ آن تیره می شود.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

5- شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت زیادش بیوفته و بعد دارچین و هل رو اضافه کرده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

6- در این مرحله ، مقداری از مخلوط را داخل ظرف سرو میریزیم.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

7- روی مخلوط را کاملا با خرما پر میکنیم.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

8- در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده شود.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

9- در آخر باید رنگینک رو داخل یخچال بذاریم تا خودشو بگیره و آخر سرم از یخچال درش میاریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم … نوش جان.

طرز تهیه رنگینک ویژه ماه رمضان (مرحله به مرحله)

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه