مرغ یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار است که به روش های مختلف پخته و سرو می شود که پخت مرغ با سس سیر و ریحان یکی دیگر از این روش های خوشمزه است. در ادامه مطلب دستور پخت این مرغ خوشمزه را بخوانید.
دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان
مواد لازم:
- مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
- شیر : یک لیوان
- آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری
- ریحان : نصف قاشق غذاخوری
- پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یا کره
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سیر تازه: ۳ حبه
طرز تهیه :
۱- مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیم!
۲- سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم.
۳- در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند.
۴- مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم.
۵- صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند.
۶- پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید.
۷- می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم.
8- در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد.