دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان

امتیاز دهید

مرغ یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار است که به روش های مختلف پخته و سرو می شود که پخت مرغ با سس سیر و ریحان یکی دیگر از این روش های خوشمزه است. در ادامه مطلب دستور پخت این مرغ خوشمزه را بخوانید.

دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان

دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان

مواد لازم:

  • مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
  • شیر : یک لیوان
  • آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری
  • ریحان : نصف قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سیر تازه: ۳ حبه

طرز تهیه :

۱- مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیم!

۲- سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم.

۳- در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند.

۴- مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم.

۵- صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند.

۶‌- پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید.

۷- می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم.

8- در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه