مطالب پيشنهادي

دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ اردیبهشت
بازديد : 49

مرغ یکی از غذاهای ساده و پرطرفدار است که به روش های مختلف پخته و سرو می شود که پخت مرغ با سس سیر و ریحان یکی دیگر از این روش های خوشمزه است. در ادامه مطلب دستور پخت این مرغ خوشمزه را بخوانید.

دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان

morgh دستور پخت مرغ با سس سیر و ریحان

مواد لازم:

  • مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
  • شیر : یک لیوان
  • آرد : سه چهارم قاشق غذاخوری
  • ریحان : نصف قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سیر تازه: ۳ حبه

طرز تهیه :

۱- مرغ ها را با نمک ،فلفل سیاه ،سیر تازه و ریحان به مدت نیم ساعت مرینیت می کنیم!

۲- سپس در روغن کمی داغ مرغ ها را به طور کامل سرخ می کنیم.

بخوانید :   ماهی شکم‌ پر و 9 راز خوشمزه تر شدن آن

۳- در ظرفی شیر ،فلفل ،نمک ،پودر سیر ،ریحان خشک شده و آرد را هم میزنیم تا جایی که یک دست مخلوط شوند.

۴- مرغ ها را روی کم ترین شعله ی گاز قرار می دهیم و مایع خود را به آن اضافه می کنیم.

۵- صبر می کنیم تا مرغ ها جا بیفتند.

۶‌- پس از اتمام لیمو را به صورت اسلایس شده روی مرغ ها قرار دهید.

۷- می توان باز هم نمک ، فلفل سیاه و ریحان خشک شده روی مرغ ها بریزیم.

۸- در مرحله ۵ می توان به دلخواه مارچوبه نیز اضافه کرد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای عجیب دیجی کالاخـریـد
+