روش پخت لبو خوش رنگ

تاريخ : 22 دی
در این مقاله تصمیم داریم تا روش پخت لبو خوش رنگ را به شما عزیزان آموزش دهیم. لبو جزو یکی از انواع خوراکی های محبوب و خوشمزه ایرانی در بین مردم است که در فصل زمستان آن را پخت می کنند. در ادامه مطلب با روش پخت این خوراکی پرطرفدار همراه ما باشید.

روش پخت لبو خوش رنگ

روش پخت لبو خوش رنگ, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای پخت لبو خوش رنگ

  • – لبوی متوسط شش عدد
  • – شکر پنج قاشق غذاخوری

طرز تهیه لبو خوش رنگ

  • مرحله اول
  • ابتدا لبو‌ها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.
  • مرحله دوم
  • یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته شده و آب آن‌ها کم می‌شود.
  • مرحله سوم
  • در ادامه لبوها‌ را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آن‌ها را حلقه حلقه کنید.
  • مرحله چهارم
  • شکر‌‌ را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقه‌های لبو را داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره‌ شود.
  • مرحله پنجم
  • بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در می‌آید. شیره‌ای که ته قابلمه می‌ماند، طعم لبو را محشر می‌کند. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات پخت لبو خوش رنگ

  • ۱- نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آن‌ها را پوست بکنید چون رنگ لبو‌ها خارج شده و لبویی که می‌پزید، بی رنگ و رو می‌شود.
  • ۲- پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک می‌کند. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر می‌خواهید لبویی که می‌پزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را فراموش نکنید.
  • ۳- حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده شده و شیره‌مانند شود. این کار طعم لبو را بی‌ نظیر می‌کند.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي