روش پخت لبو خوش رنگ
روش پخت لبو خوش رنگ
مواد لازم برای پخت لبو خوش رنگ
- – لبوی متوسط شش عدد
- – شکر پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه لبو خوش رنگ
- مرحله اول
- ابتدا لبوها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.
- مرحله دوم
- یک قابلمه بزرگ بردارید و ۴ تا ۵ لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود ۳ ساعت لبوها پخته شده و آب آنها کم میشود.
- مرحله سوم
- در ادامه لبوها را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آنها را حلقه حلقه کنید.
- مرحله چهارم
- شکر را با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقههای لبو را داخل قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره شود.
- مرحله پنجم
- بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در میآید. شیرهای که ته قابلمه میماند، طعم لبو را محشر میکند. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات پخت لبو خوش رنگ
- ۱- نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آنها را پوست بکنید چون رنگ لبوها خارج شده و لبویی که میپزید، بی رنگ و رو میشود.
- ۲- پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک میکند. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر میخواهید لبویی که میپزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را فراموش نکنید.
- ۳- حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده شده و شیرهمانند شود. این کار طعم لبو را بی نظیر میکند.