صفر تا صد آر اف سرجیکال: آر اف سرجیکال و کاربردهای آن

دستگاه آر اف سرجیکال چگونه دستگاهی است؟ نحوه کارکرد این دستگاه جهت برداشتن خال به چه صورت است؟ قیمت این دستگاه کاربردی چقدر است؟ برای خرید این دستگاه به چه سایت معتبری مراجعه نماییم؟ جهت آشنایی بیشتر با این دستگاه و پاسخ به این سوالات ما را تا پایان این مطلب همراهی نمایید.

مکانیزم دستگاه آر اف سرجیکال

صفر تا صد آر اف سرجیکال: آر اف سرجیکال و کاربردهای آن

دستگاه آر اف سرجیکال یکی از جدیدترین و پیشرفته ترین فناوری های روز دنیا می باشد که جهت درمان ضایعات پوستی مورد استفاده قرار می گیرد. در زمان های گذشته جهت درمان و جوانسازی پوست از روش های جراحی استفاده می کردند. با تولید این دستگاه یک روش کاملا ایمن و در عین حال سریع جهت رفع مشکلات پوستی به وجود آمد. به وسیله این دستگاه می توان ضایعات پوستی را درمان کرد و پوستی صاف و زیبا به شما هدیه می دهد. این روزها در بیشتر کلینیک ها و مطب های زیبایی از این دستگاه استفاده می کنند.

دستگاه آر اف سرجیکال با طول موج 4 مگا هرتز و توان بسیار بالا جزو قدرتمندترین و پیشرفته ترین آر اف سرجیکال های جراحی موجود در بازار می باشد. این دستگاه علاوه بر توان بالایی که دارد و بدون هیچ فشاری فیزیکی، برش کاملا یکدست را بر روی پوست به وجود می آورد. این دستگاه از امواجی با فرکانس بالایی استفاده می نماید و در قیاس با آر اف های دیگر برش دقیق تری ایجاد می کند. این دستگاه با روش های کاربردی بسیار فراوانی که دارد در حین اعمال گوناگون، مانع از خونریزی شده و سبب لخته شدن و بند آمدن خون خواهد شد. یکی از مزیت های ویژه این دستگاه روش انعقاد بافت همزمان با برش می باشد که مانع از پخش شدن سلول های بیمار ( در بافت) به سایر بافت ها خواهد شد.

این دستگاه شامل دو الکترود می باشد که به همدیگر وصل می شوند. جالب است بدانید که یکی از الکترودها رسانا می باشد و در تماس با بدن فرد قرار می گیرد. فرکانس گذرانده از الکترودهای دستگاه سبب ایجاد گرما شده و منجر به از بین رفتن ضایعات پوستی خواهد شد.

قیمت دستگاه rf سرجیکال بسیار مقرون به صرفه می باشد.

خالبرداری با دستگاه آر اف سرجیکال

 

صفر تا صد آر اف سرجیکال: آر اف سرجیکال و کاربردهای آن

مشخصات فنی

برخی از مشخصات فنی این دستگاه قدرتمند عبارتند از:

  • این آر اف سرجیکال هم مونوپلار و هم بای پولار است.
  • ابن آر اف در حالت مونوپولار فرکانس 4 مگاهرتز دارد.

آر اف سرجیکال جراحی مونوپلار بای پولار برای جراحی های کلینیکال ( لابیاپلاستی، بلفاروپلاستی با آر اف سرجیکال ، بوکال فت، سانترال لب، فلپ برداشتن جهت کاهش ابرو و مو، برداشتن تمامی ضایعاتی پوستی مانند ( تلانژکتازی، فریکل، اسکین تگ، آنژیوماها، مول، ملاسما و …)) مناسب می باشد.

این دستگاه قدرتمند از استانداردهای ایمنی الکتریکی IEC ( IEC 60601-1-1  و IEC 60601-2-2)، تداخل امواج EMC  ( IEC 60601-1-2)، استاندارد نرم افزار IEC 62304، استاندارد ISO 13485  از شرکت IMQ،  ایزو 10004 رضایتمندی مشتریان و ایزو 9001 مدیریت کیفیت برخوردار می باشد.

کاربرد دستگاه آر اف سرجیکال

کاربردهای دستگاه آر اف سرجیکال

دستگاه آر اف سرجیکال در مصارف پزشکی و زیبایی کاربرد دارد. در حقیقت کاربردهای زیبایی این دستگاه بسیار گسترده می باشد به عنوان مثال: جهت از بین بردن اسکارهای زخم و جوش، رفع سیاهی دور چشم، برداشتن زگیل، برداشتن ضایعات پوستی و خال ها، برداشتن کک و مک و …

کاربردهای پزشکی دستگاه آر اف سرجیکال عبارتند از: برداشتن میخچه ها، جراحی های که به دندان پزشکی مربوط هستند، جهت جراحی های کوچک مانند ختنه کردن، جراحی پلاستیک و همچنین زیبایی

مزایای دستگاه آر اف سرجیکال

در متن زیر به برخی از مزایای دستگاه آر اف سرجیکال می پردازیم:

  • 1- در زمان استفاده از دستگاه آر اف سرجیکال، هیچ گونه خونریزی ایجاد نمی شود.
  • 2- از این دستگاه می توان برای تمامی طیف های پوستی استفاده کرد.
  • 3- بعد از خالبرداری به وسیله این دستگاه، هیچ گونه فرورفتگی، سیاهی یا جای زخم بر روی پوست باقی نمی ماند.
  • 4- خالبرداری با دستگاه آر اف سرجیکال خیلی سریع و در بازه زمانی کوتاهی انجام می گیرد.
  • 5- بعد از خالبرداری به وسیله این دستگاه نیازی به دوره نقاهت طولانی نیست بعد از خالبرداری به راحتی می توانید فعالیت روزانه خود را آغاز کنید.
  • 6- از این دستگاه می توان در تمامی قسمت های بدن استفاده کرد.
  • 7- از این دستگاه می توان برای نمونه برداری استفاده کرد.

انواع خال ها

خال های پوستی به دلیل فعالیت و تکثیر زیاد سلول های رنگدانه ساز و غیر رنگدانه ساز به اندازه، رنگ و شکل های گوناگونی بر روی صورت و پوست بدن به وجود می آیند. خال ها انواع گوناگونی دارند، خال های اکتسابی و خال های ژنتیکی.

  • خال های اکتسابی: این نوع خال ها بر اثر پدیده های طبیعی همانند حاملگی، نور خورشید، دوران بلوغ و … بر روی پوست به وجود می آیند.
  • خال های ژنتیکی: این نوع خال ها از بدو تولید و از طریق ژنتیک به ارث خواهند رسید.

برخی اوقات این خال ها از نظر زیبایی بر روی پوست مشکلاتی را به وجود می آورند و نوعی ضایعه پوستی به شمار می آیند.

خالبرداری با آر اف سرجیکال چگونه می باشد؟

همانطور که میدانید خال های کوچک یا بزرگ جزو عارضه های پوستی به شمار می آیند و سلامتی فرد را تهدید نمی نمایند. در حالی که روی زیبایی یا ظاهر شخص تاثیر مستقیم دارد. یکی از پرطرفدارترین و رایج ترین کاربردهای فناوری رادیو فرکانسی استفاده از دستگاه آر اف سرجیکال است. البته ناگفته نماند که روش های دیگری همانند میکرودرم ابریژن جهت رفع لک های پوستی و خال وجود دارد و به عنوان مکمل آر اف سرجیکال به شمار می آید. در حالی که در بیشتر مواقع دستگاه آر اف سرجیکال به تنهایی جهت درمان ضایعات پوستی کفایت می کند.

این دستگاه به وسیله امواج رادیویی یه درمان ضایعات پوستی کمک شایانی می کند. این دستگاه با اعمال جرقه های الکتریکی در بین بافت و هندپیس سبب تمرکز حرارت و گرما بر روی خال و انتقال انرژی رادیوفرکوئنسی خواهد شد. دستگاه آر اف کارایی خود را بر روی پوست به نحو احسن انجام می دهد. این دستگاه دارای مونو پولار ( تک قطبی) و دو مود بای پولار ( دو قطبی) می باشد. در مود بای پولار از سر هندپیس انرژی رادیوفرکوئنسی وارد بافت خال خواهد شد و به کمک پلیت خارج می شود. در مورد مونو پولار، هندپیس انرژی از یک لبه وارد خواهد شد و از لبه دیگر خارج خواهد شد در واقع هندپیس دو لبه می باشد.  دقت بسیار بالای دستگاه از آسیب دیدن بافت های سالم جلوگیری می کند.

جهت خالبرداری به وسیله این دستگاه از بی حسی موضعی برای کاهش درد در زمان درمان استفاده می نمایند.

ویدئوی آموزش خالبرداری با آر اف سرجیکال

خرید و قیمت دستگاه آر اف سرجیکال

امروزه دستگاه آر اف سرجیکال در انواع کلینیک های زیبایی و مطلب ها استفاده می کنند. یکی از علت محبوبیت این دستگاه، قیمت مناسب آن در مقابل با کاربرد و مزایای فراوان آن می باشد. این دستگاه اندازه و وزن کمی دارد و به آسانی می توانید آن را در هنگام نقل مکان به کلینیک یا مطب جابجا کنید. جهت اطلاع دقیق از قیمت روز و خرید دستگاه آر اف سرجیکال می توانید به وب سایت فروشگاه الولیزر به نشانی www.alolaser.com  مراجعه نمایید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه