ادویه های ترکیبی پرکاربرد در غذا های ایرانی

ادویه ترکیبی جزو چاشنی های پرکاربرد در انواع غذاهای ایرانی و فرنگی محسوب می شود. ادویه ترکیبی به ادویه ای گفته می شود که از ترکیب چند ادویه مختلف تولید می گردد. در واقع ادویه جات ترکیبی از مخلوط و آسیاب کردن چند نوع ادویه خالص تهیه می گردد. این چاشنی های جذاب از مخلوط کردن نسبت مشخصی از ادویه ها تولید شده و خواص تمامی آنها را در خود دارند.

همچنین عطر و طعم جذاب تری به غذاها می بخشند. هر چند همه افراد به دنبال راهی برای خوش عطر تر شدن طعم غذاهایشان می گردند، اما سلایق و عادات غذایی مختلف و مربوط به هر منطقه جغرافیایی، نیاز افراد به ادویه ترکیبی را تعیین می کند. به عنوان مثال در ادویه های ترکیبی جنوب ایران بیشتر از فلفل سیاه و فلفل قرمز استفاده می گردد. این در حالی است که در غذاهای منطقه جنوب شرقی آسیا بیشتر از فلفل سفید استفاده می گردد.

بسیاری از رستوران ها و فست فود ها و حتی طرفداران آشپزی خانگی از ترکیبات و دستور العمل های خاصی در آشپزی خود استفاده می کنند. همین ترکیب ها باعث خاص شدن و به یادماندنی شدن بسیاری از طعم ها می گردد. اگر به دنبال سفارش دستورالعمل های خاصی هستید، ادویه ترکیبی پینار گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. این مجموعه همه ادویه ها را در مرکز تولید خود به صورت سفارشی تولید می کند.

ادویه های ترکیبی پرکاربرد

ادویه های ترکیبی پرکاربرد در غذا های ایرانی

مزایای خرید ادویه ترکیبی

ادویه ترکیبی این روزها بخش بزرگی از بازار ادویه را به خود اختصاص داده است. این ادویه ها ترکیبی از چند ادویه مختلف است که با نسبت مشخصی با هم مخلوط شده اند و خواص ه آنها را به غذا منتقل می کنند. بنابراین شما می توانید یک نوع ادویه ترکیبی را به جای چندین نوع ادویه خالص خریداری کنید.

با خرید ادویه ترکیبی علاوه بر آنکه طعم و عطر جذابی به غذاهایتان می بخشید، هزینه خرید را نیز کمتر می کنید. علاوه بر آن ممکن است گاهی یک ادویه خالص را بیشتر از حد در غذای در حال طبخ اضافه کنید. این باعث می شود که غذای شما طعم خوبش را از دست بدهد. اما نسبت ادویه ها در نوع ترکیبی، مشخص است و تجربه یک طعم نا متعارف را از غذای شما دور می کند.

موارد مصرف ادویه جات ترکیبی

ادویه ها در آشپزخانه ها بیشترین استفاده را دارند. این مسئله در کشور های مختلف صادق است و میزان مصرف در بسیاری از کشور ها بسیار بیشتر از ایران است. خرید ادویه ترکیبی برای مصرف خانگی، از طریق سوپر مارکت ها، عطاری ها و وب سایت های آنلاین امکان پذیر است. اما برای مصرف در رستوران ها و آشپزخانه ها (کترینگ، بیمارستان، هتل، ادارات و سازمانها و …) به حجم بیشتری از انواع ادویه نیاز خواهید داشت. از این رو خرید ادویه ترکیبی عمده پیشنهاد می گردد.

ادویه ترکیبی عمده در بسته بندی های کیلویی و گاها به صورت فله توزیع می گردد. این ادویه ها توسط دستگاه های آسیاب مخصوص، پودر می گردد. خرید عمده ادویه جات ترکیبی باعث کاهش هزینه و راحت شدن کار برای آشپزها می گردد. چنانچه به خرید و فروش ادویه در خانه مشغولید، باید نسبت مخلوط کردن ادویه ها با یکدیگر را بدانید. تغییر غیر استاندارد در میزان هر کدام از ادویه ها بر روی طعم، رنگ و کیفیت غذای طبخ شده اثر می گذارد. یک تجربه بد برای مشتری شما، با کاهش فروش برای شما برابر است. بنابراین برای تولید و فروش ادویه ترکیبی عمده، پیش از هرچیز به سراغ دانش این حرفه بروید.

مزایای خرید عمده ادویه جات

ادویه ترکیبی عمده، در حجم بالا و با بسته بندی متفاوت به فروش می رسد. نگهداری ادویه خیلی سخت نیست. فقط کافیت در محلی خشک و نور غیر مستقیم آفتاب نگهداری شود. زمانی که ادویه را به صورت عمده خریداری می کنید، مقدار بیشتری از آن را با یک کیفیت ثابت در انبار خود خواهید داشت. در نتیجه استرس تمام شدن آن در حین آشپزی را ندارید.

علاوه بر آن با توجه به تورم بازار، میزان بالایی از ادویه ترکیبی را با یک قیمت مناسب خریداری کرده و مجبور به خرید مداوم با قیمت های تحت تاثیر تورم نیستید. همچنین خرید عمده برای هر محصولی عموما تخفیفات مخصوص به خود را نیز دارد. علاوه بر آن نیاز به خرید چندین نوع ادویه خالص با قیمت های مختلف ندارید. قطعا ادویه ترکیبی، قیمت مناسب تری نسبت به چند ادویه خالص خواهد داشت. از این رو خرید ادویه ترکیبی عمده یک خرید به صرفه و اقتصادی است.

ادویه های ترکیبی پرکاربرد در غذا های ایرانی

6 ادویه ترکیبی پر کاربرد

  • ادویه ایتالیایی

ادویه ایتالیایی یکی از پر مصرف ترین ادویه ترکیبی است که در بازار فروش ادویه مورد تقاضای زیادی قرار می گیرد. این ادویه ترکیبی از فلفل سفید، فلفل‌ سیاه، پودر لیمو‌ عمانی، مقداری هل، دارچین، تخم گشنیز، زیره، ریحان، کرفس، انواع سبزی ‌های معطر و … است. این ادویه برای پختن انواع غذاهای ایتالیایی از جمله پیتزا، اسپاگتی، انواع ماکارونی، لازانیا استفاده می شود. بسیاری از آشپزها و بانوان ایرانی از این ادویه ترکیبی در برخی غذاهای ایرانی مثل دلمه و کوفته نیز استفاده می کنند.

  • ادویه ترکیبی پلویی

ادویه پلویی یک ادویه ترکیبی است که جدیدا در بازار ادویه، طرفداران بسیاری را جذب کرده است. از این ادویه برای پخت انواع پلو مخلوط مثل، سبری پلو، باقالی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو و … استفاده می شود. ترکیبات آن شامل زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، تخم گشنیز، زیره، دارچین، جوزهندی، گل سرخ، میخک، سبزی های معطر و … است. از این ادویه هم در زمان طبخ  و هم در زمان سرو پلو می توانید استفاده کنید.

  • ادویه و چاشنی سالاد

برخی از افراد چاشنی سالاد را به عنوان نوعی ادویه ترکیبی می شناسند. از این محصول هیجان انگیز برای طعم دار کردن انواع سالاد و یا سس سالاد استفاده می شود و غالبا ترکیبی از نمک، پودر لیمو ترش، فلفل سیاه، انواع سبزی های معطر مثل نعنا و پونه، پودر گشنیز، پودر سیر و پودر پیاز می باشد. هرچند با توجه به تنوع در انواع سالاد، این ترکیب می تواند متفاوت باشد. اما طرفداران غذاهای گیاهی و سالاد، از این ادویه ترکیبی استقبال بی نظیری دارند.

  • ادویه تندوری

ادویه تندوری نوع جدیدی از ادویه ترکیبی است که برای غذاهایی که با گوشت سفید پخته یا گریل می شوند استفاده می شود. از جمله جوجه، بال، کتف و …

این ادویه بوی نامطلوب گوشت را از بین می برد،. طبع سرد گوشت سفید را تعدیل می سازد. عطر و طعم خاصی نیز به آن می بخشد. ادویه تندوری از ترکیب فلفل چیلی، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک دریا، پودر سیر، زردچوبه، خردل، زیره سبز، زیره سیاه و … تولید می شود.

  • ادویه ترکیبی خورشتی

همانطور که از نام ادویه خورشتی مشخص است، از این ادویه برای طبخ انواع خورشت استفاده می شود. این ادویه ترکیبی پر طرفدار از ترکیب زردچوبه، زنجبیل، فلفل ‌قرمز، فلفل ‌سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، پودر پیاز، دارچین و سبزی‌های معطر ایجاد می شود. این ادویه طعم خورشت را جذاب تر می کند و عطر بینظیری به آن می بخشد.

  • ادویه فلافل

فلافل یکی از غذاهای پر طرفدار به خصوص در جنوب ایران است. محبوبیت فلافل به گونه ای است که این روزها بسیاری از طرفداران آن در اقصی نقاط کشور آن را در آشپزخانه ها، ساندویچی ها و حتی به صورت خانگی، می پزند. فلافل یکی از غذاهایی است که ادویه در طعم و عطر آن نقش مهم و موثری دارد. ادویه فلافل از ترکیب پودر زیره، زنجبیل، ادویه کاری، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و … شکل می گیرد.

  • پودر کاری

پودر کاری یکی از ادویه های ترکیبی است که برای پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی استفاده می شود. طبع آن گرم و تند است. و از ترکیب زردچوبه، زنجبیل، دارچین، میخک، فلفل سیاه، فلفل قرمز تند، پودر سیر، زیره، پودر هل، پودر گشنیز یا تخم گشنیز شکل می گیرد.

این ادویه ها، تنها بخشی از معروف ترین ادویه های ترکیبی موجود در بازار هستند. علاوه بر این، ادویه های ترکیبی دیگری نیز وجود دارند که طرفداران خاص خود را دارند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه

  1. ابوالفضل says:

    بیش از ۲۵۰ مدل ادویه ترکیبی کاری تمام ارگانیک