بدون جراحی با دیسک کمر خود در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دکتر میرخداحافظی کنید

این تصور غلط وجود دارد که افراد مبتلا به کمردرد برای بهبودی باید تحت عمل جراحی دیسک کمر قرار گیرند، در غیر این صورت، می توانند با استراحت به بهبودی خود کمک کنند. در زیر راه هایی برای تسکین کمردرد و نحوه استراحت برای درمان دیسک کمر آورده شده است. کادر درمانی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی ارتوپدی دکتر میر آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می‎باشد. برای کمک به مدیریت این درد مزمن، درمان دیسک کمر را بیاموزید.

بدون جراحی با دیسک کمر خود در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دکتر میرخداحافظی کنید

فلسفه استراحت کاهش حرکات ستون فقرات برای کاهش فشار روی دیسک است زیرا زمانی که دراز می کشیم، کوچکترین فشاری به دیسک وارد می شود و حلقه دیسک پاره شده فرصت ترمیم خود را دارد. بنابراین هر چه دیسک جدیدتر باشد بیمار با استراحت بیشتر بهبود می یابد و هر چه دیسک بزرگتر باشد دیسک کمر با استراحت کمتر بهبود می یابد.

برای بیماری که دیسک کمر دارد چند روز استراحت لازم است؟ در پاسخ به این سوال باید بدانید که دیسک‌های کمر به دو دسته حاد و مزمن تقسیم می شوند. علائم حاد دیسک به دیسکی اطلاق می شود که کمتر از یک ماه قابل مشاهده نبوده است. استراحت در شرایط حاد مفید است.
آیا استراحت مطلق برای فتق دیسک کمر ضروری است؟ استراحت کامل برای 48 ساعت اول توصیه می شود. این بدان معناست که بیمار حتی برای استفاده از توالت نیازی به بلند شدن از رختخواب را ندارد و در صورت عدم امکان نگه داشتن لگن، تنها برای استفاده از توالت از رختخواب خارج شود و همچنین در حالت نشسته غذا بخورد.

بیمار در چه وضعیتی باید استراحت کند؟

بیمار می تواند به پهلو یا طاق باز بخوابد. بهتر است در وضعیت جنینی به پهلو دراز بکشید، یعنی بیمار باید پاهای خود را در شکم جمع کند.

بدون جراحی با دیسک کمر خود در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دکتر میرخداحافظی کنید

آیا به بیمار دیسک توصیه می شود یک ماه استراحت کند؟

خیر، زیرا اگر حلقه دیسک ظرف دو تا هفت روز خوب نشود، حتی پس از یک ماه استراحت نیز بهبود نمی یابد. استراحت طولانی مدت از طب قدیم باقی مانده است، زمانی که پزشک و دارو و فیزیوتراپی در دسترس نبود و استراحت توصیه می شد. تحقیقات جدید نشان می دهد که استراحت طولانی مدت کمتر از استراحت 24 ساعته موثر است.

درمان دیسک در خانه

در 72 ساعت اول پس از شروع درد، روش های مراقبت و درمان کمک می کند. اگر درد پس از 72 ساعت درمان خانگی بهبود نیافت با پزشک خود تماس بگیرید. فعالیت بدنی معمول خود را برای چند روز متوقف کنید و یک کیسه یخ روی پشت خود قرار دهید. پزشکان معمولاً استفاده از یخ را برای 48 تا 72 ساعت اول توصیه می کنند و سپس به گرما روی آورند. برخی افراد گرما درمانی را بعد از یخ درمانی توصیه می کنند. یعنی بیمار به مدت 20 دقیقه از هوای سرد و 20 دقیقه روی پشت خود از گرما استفاده می کند.

بیماران می توانند از مسکن هایی مانند ایپوبروفن یا استامینوفن (تیلنول) استفاده کنند. دراز کشیدن به پشت که اغلب حالت قوس دار نامیده می شود، می تواند باعث افزایش ناراحتی و درد شود. اگر چنین است، با در آغوش گرفتن زانوها و قرار دادن یک بالش بین آنها و قرار دادن یک بالش در وضعیت جنینی به پهلو دراز بکشید یا ماساژ معمولا اسپاسم عضلات پشت را برطرف می کند.

و در آخر اگر با درمان خانگی دیسک شما بهبود پیدا نکرد، به شما پیشنهاد میکنم به کلینیک تخصصی و فوق تخصصی ارتوپدی دکتر میر مراجعه کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه