برای شما روش نگهداری قارچ در فریزر را در این محتوا قرار داده ایم تا بتوانید قارچ های خوراکی خود را مدت زمان بیشتری نگه داری کنید و از فاسد شدن آنها نیز جلو گیری کنید تا از این ماده مقوی بیشتر استفاده کنید.
طرز نگهداری قارچ خام در فریزر
برای فریز کردن قارچ ها خود روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه به 4 مورد از آنها اشاره کرده ایم:
- قارچ ها را به خوبی بشورید و خشک کنید.
- پس از خشک شدن کامل قارچ ها آنها در پاکت کاغذی ریخته و در فریزر قرار دهید.
- توجه داشته باشید که برای استفاده از این قارچ ها باید 15 دقیقه آنها را از فریزر خارج کرده و از آنها آنها استفاده کنید و اگر تایم زیادی بیرون بماند آبکی و سیاه می شوند.
1- قارچ ها را به خوبی بشورید و لکه های سیاه آنرا جدا کنید.
2- قارچ های شسته شده را خرد کره و یه ظرف پر آب سرد بریزید تا ناخالصی های آنها کاملا جدا شود.
3- در یک قابلمه به اندازه کافی آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید و مقداری آبلیمو با آن اضافه کنید تا طعم و رنگ قارچ ها حفظ شود.
4- قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه در آب جوش بپزد.
5- بعد از 3 دقیقه قارچ ها را خارج کرده و درون آب سرد بریزید و این مرحله را دوباره تکرار کنید تا به قارچ ها شوک وارد شود.
6- بعد از اینکه قارچ ها در آب سرد ریختید بگذارید تا خنک شود و در آخر آنها درون آبکش بریزید و بگذارید کاملا خشک شوند.
7- در مرحله آخر قارچ ها را درون ظرف های درب دار بریزید و درون فریزر قرار دهید.
- قارچ ها را شسته و خرد کنید و توجه داشته باشید که نباید از قارچ ها سیاه و لکه دار استفاده کنید.
- یک ظرف پر از آب سرد بردارید و به آن آبلیمو اضافه کنید و قارچ ها را در ظرف بریزید.
- بعد از چند دقیقه قارچ ها را آبکشی کنید و بگذارید تا خشک شوند.
- قارچ ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در بخار پز بگذارید تا کاملا پخته شود.
- قارچ های پخته شده را در ظرف آب سرد بگذارید تا خنک شود و بعد از آبکشی کردن بگذارید تا کامل خشک شود و داخل ظرف درب دار بریزید و درون فریزر قرار دهید.
1- قارچ ها بشورید و خشک کنید و خورد کرده.
2- آنها برای مدتی داخل آب سرد قرار دهید و تا ناخالصی آنها گرفته شود.
3- سپس آنها آبکشی کنید و بگذارید کامل خشک شود.
4- تابه ای مناسب بردارید و روی حرارت بگذارید و به آن روغن یا کره اضافه کنید.
5- سپس چند قطره آبلیمو، مقداری نمک، فلفل و برای طعم دار شدن آنها سیر خرد شده اضافه کنید.
6- قارچ ها خورد شده را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه آنها را به آرامی تفت دهید تا سیاه نشود.
7- زمانی که قارچ ها به خوبی پخته شد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کمی سرد شود و بعد از آن روی دستمال رولی بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
8- در آخر قارچ ها را درون ظرف درب دار بریزید و درون فریزر قرار دهید.