روش درست کردن پفک هندی با روغن، بدون روغن و با نمک

پفک هندی یکی از خوراکی های ترد و خوشمزه است که با روشهای مختلفی درست از جمله با روغن، بدون روغن و با نمک درست می شود که در ادامه نحوه درست کردن و طرز تهیه آن را توضیح داده ایم

روش درست کردن پفک هندی با روغن، بدون روغن و با نمک

درست کردن پفک هندی با نمک و بدون روغن

  • برای تهیه پفک هندی بدون روغن، نمک بهترین جایگزین است که بهتر است از نمک  های دانه درشت استفاده کنید
  • ابتدا یک قابلمه یا ظرف گود را بردارید و یک سوم نمک را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید
  •  مدام هم بزنید تا کامل داغ شود مراقب باشید حرارت خیلی زیاد نباشد که باعث سوختن نمک ها شود.
  • بعد از داغ شدن نمک، پفک هندی های کاملا خشک را داخل نمک بریزید
  • به ارامی فشار دهید و چند دقیقه صبر کنید تقریبا بعد از 2 الی 3 دقیقه پفک ها شروع به پف کردن می کنند
  • وقتی پفک ها به حالت در امدند با یه قاشق پفک ها را زیر و رو کنید تا کاملا باز و نرم شوند و در نهایت پفک ها را میتوانید میل کنید 

نحوه درست کردن پفک هندی با روغن

  • یک قابلمه ترجیحا کوچک را روی حرارت قرار میدهیم
  • به اندازه دو سوم پفک هندی ها روغن بریزید بطوری که پفک ها در روغن غوطه ور باشند
  • زمانی که روغن داغ شد یعنی بطوری که وقتی پفک را درون آن انداختین شروع به جوشیدن کرد می توانید سرخ کردن پفک ها را شروع کنید
  • پفک هندی بلا فاصله بعد از برخورد با روغن شروع به پف کردن میکنند
  • بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی ان گرفته شود. 

مزایا و معایب پفک هندی 

  • پفک هندی به دلیل اینکه نشاسته دارد باعث چاقی شود.از آنجا که پفک هندی در روغن سرخ می‎شود،می‏تواند برای بدن مضر باشد.
  • کالری پفک هندی بسیار کم است و نسبت به پفک‌های معمولی سالم‌تر هستند و مواد افزودنی کمتری دارند. نمکی که در این پفک استفاده شده است بسیار کم بوده و مشکلی برای افرادی که فشار خون دارند به وجود نمی‌آورد.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه