پفک هندی یکی از خوراکی های ترد و خوشمزه است که با روشهای مختلفی درست از جمله با روغن، بدون روغن و با نمک درست می شود که در ادامه نحوه درست کردن و طرز تهیه آن را توضیح داده ایم
درست کردن پفک هندی با نمک و بدون روغن
- برای تهیه پفک هندی بدون روغن، نمک بهترین جایگزین است که بهتر است از نمک های دانه درشت استفاده کنید
- ابتدا یک قابلمه یا ظرف گود را بردارید و یک سوم نمک را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید
- مدام هم بزنید تا کامل داغ شود مراقب باشید حرارت خیلی زیاد نباشد که باعث سوختن نمک ها شود.
- بعد از داغ شدن نمک، پفک هندی های کاملا خشک را داخل نمک بریزید
- به ارامی فشار دهید و چند دقیقه صبر کنید تقریبا بعد از 2 الی 3 دقیقه پفک ها شروع به پف کردن می کنند
- وقتی پفک ها به حالت در امدند با یه قاشق پفک ها را زیر و رو کنید تا کاملا باز و نرم شوند و در نهایت پفک ها را میتوانید میل کنید
نحوه درست کردن پفک هندی با روغن
- یک قابلمه ترجیحا کوچک را روی حرارت قرار میدهیم
- به اندازه دو سوم پفک هندی ها روغن بریزید بطوری که پفک ها در روغن غوطه ور باشند
- زمانی که روغن داغ شد یعنی بطوری که وقتی پفک را درون آن انداختین شروع به جوشیدن کرد می توانید سرخ کردن پفک ها را شروع کنید
- پفک هندی بلا فاصله بعد از برخورد با روغن شروع به پف کردن میکنند
- بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی ان گرفته شود.
مزایا و معایب پفک هندی
- پفک هندی به دلیل اینکه نشاسته دارد باعث چاقی شود.از آنجا که پفک هندی در روغن سرخ میشود،میتواند برای بدن مضر باشد.
- کالری پفک هندی بسیار کم است و نسبت به پفکهای معمولی سالمتر هستند و مواد افزودنی کمتری دارند. نمکی که در این پفک استفاده شده است بسیار کم بوده و مشکلی برای افرادی که فشار خون دارند به وجود نمیآورد.