در این مجموعه روش درست کردن رانی هلو را برای علاقه مندان به این نوشیدنی تهیه کرده ایم که بتوانند با راحت ترین روش و کمترین مواد از این میوه خوشمزه و پر خاصیت یک نوشیدنی (رانی) در منزل آماده کنند. با ما همراه باشید
روش درست کردن رانی هلو در منزل
مواد لازم برای تهیه رانی هلو
هلو | 500 گرم |
شکر | 1/2 پیمانه |
آب | 4 پیمانه |
آبلیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه رانی هلو
1- مرحله اول:
ابتدا هلو ها را بشویید و با یک چاقو نازک پوست آنها را بگیرید و به دو قسمت تقسیم کرده و هسته را جدا کنید و سپس هلو ها را به قطعات ریز تقسم کنید
2- مرحله دوم:
آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود، حرارت را روشن کنید تا بجوش بیاید بعد از اینکه به جوش آمد و هلو های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه هلو ها پخته و نرم شوند گاهی کمتریا بیشتر از 15دقیقه زمان می برد
3- مرحله سوم:
هلو ها را تست کنید اگر پخته شده بود آب لیمو را به آن اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید و مقداری از هلو ها جدا کرده و کنار بگذارید.
4- مرحله چهارم:
پس از سرد شدن تکه های هلو آن را داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و فقط چند پالس بزنید به طوری که تیکه های هلو زیر دندان احساس شود سپس مابقی هلو ها را که در مرحله قبل برداشتید داخل آب هلو ریخته و برای ۴۵ الی ۶۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خنک شود سپس داخل لیوان سرو ریخته و نوش جان کنید
طرز تهیه رانی هلو با ماندگاری بالا
روش اول:
هلو ها را به صورت درسته در فیریزر نگه دارید و در فصل زمستان آنها را از فیریزر خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند و با استفاده از روش بالا رانی هلو درست کنید
روش دوم:
در این روش می توانید رانی هلو را طبق روش بالا درست کنید و بعد از خنک شدن انها را در ظروف دربسته یا کیسه های زیپ کیپ بریزید و در فیریزر نگه داری کنید.