روش درست کردن رانی هلو خانگی با ماندگاری بالا

امتیاز دهید

در این مجموعه روش درست کردن رانی هلو را برای علاقه مندان به این نوشیدنی تهیه کرده ایم که بتوانند با راحت ترین روش و کمترین مواد از این میوه خوشمزه و پر خاصیت یک نوشیدنی (رانی) در منزل آماده کنند. با ما همراه باشید

روش درست کردن رانی هلو خانگی با ماندگاری بالا

روش درست کردن رانی هلو در منزل

مواد لازم برای تهیه رانی هلو
 هلو500 گرم
 شکر1/2 پیمانه
آب4 پیمانه
 آبلیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
 
مراحل تهیه رانی هلو
1- مرحله اول:
ابتدا هلو ها را بشویید و با یک چاقو نازک پوست آنها را بگیرید و به دو قسمت تقسیم کرده و هسته را جدا کنید و سپس هلو ها را به قطعات ریز تقسم کنید
2- مرحله دوم:
آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود، حرارت را روشن کنید تا بجوش بیاید بعد از اینکه به جوش آمد و هلو های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه هلو ها پخته و نرم شوند گاهی کمتریا بیشتر از 15دقیقه زمان می برد
3- مرحله سوم:
هلو ها را تست کنید اگر پخته شده بود آب لیمو را به آن اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید و مقداری از هلو ها جدا کرده و کنار بگذارید.
4- مرحله چهارم:
پس از سرد شدن تکه های هلو آن را داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و فقط چند پالس بزنید به طوری که تیکه های هلو زیر دندان احساس شود سپس مابقی هلو ها را که در مرحله قبل برداشتید داخل آب هلو ریخته و برای ۴۵ الی ۶۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خنک شود سپس داخل لیوان سرو ریخته و نوش جان کنید

طرز تهیه رانی هلو با ماندگاری بالا

روش اول: 

هلو ها را به صورت درسته در فیریزر نگه دارید و در فصل زمستان آنها را از فیریزر خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند و با استفاده از روش بالا  رانی هلو درست کنید

روش دوم:

در این روش می توانید رانی هلو را طبق روش بالا درست کنید و بعد از خنک شدن انها را در ظروف دربسته یا کیسه های زیپ کیپ بریزید و در فیریزر نگه داری کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه