طرز تهیه بستنی سرخ کرده شمال (روش خانگی)

امتیاز دهید

در این بخش از گهر طرز تهیه بستنی سرخ کرده به روش خانگی را برای شما همراهان و علاقمندان عزیز تهیه کرده ایم.بستنی سرخ کرده یکی از دسرهای محبوب تابستانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.برخلاف نام آن که ممکن است به نظر بیاید که دستور تهیه بسیار دشواری دارد شما می توانید آن را به راحتی درست کرده و میل کنید.در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه بستنی سرخ کرده شمال (روش خانگی)

مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ کرده شمال

کورن فلکس (پرک ذرت) 3 پیمانه 
شیر  1 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی 450 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 2 پیمانه
پودر نارگیل  1 پیمانه
دارچین 1 قاشق چای خوری 

طرز تهیه بستنی سرخ کرده شمال

آماده سازی اسکوپ بستنی

  • در مرحله اول برای تهیه بستنی سرخ کرده ابتدا باید اسکوپ های بستنی را تهیه کنیم.
  • با استفاد از اسکوپ فلزی 8 اسکوپ بستنی وانیلی را به شکل توپ در می آوریم.
  • اسکوپ های جدا شده را در یک سینی میگذاریم و برای سفت تر شدن آنها را در فریزر قرار می دهیم.

طرز تهیه بستنی سرخ کرده شمال (روش خانگی)

تهیه مایع کورن فلکس

  • کورن فلکس ها که برگه ذرت و یا برشتوک هستند را همراه با دارچین و شیر و پودر نارگیل درون ظرف اندازه مناسبی ریخته و آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط میکنیم.
  • با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید به موادتان مغز بادام، گردو و یا پسته اضافه کرده و حتی میتوانید پودر بیسکویت را به مایع کورن خود بیافزایید و مخلوط خود را به خوبی هم بزنید.

فرم دادن سفیده تخم مرغ

  • نوبت آماده کردن تخم مرغ هاست.
  • در این مرحله زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و هرکدام را در ظرف مناسب خود می ریزید.
  • سفیده های خود را به خوبی با همزن هم بزنید تا سفت شوند و فرم بگیرند.

غوطه ور کردن بستنی در مایع کورن فلکس

  • سینی که در فریزر قرار دادید خارج کنید.هرکدام از اسکوپ های بستنی خود را درون کورن فلکس و سپس سفیده تخم مرغ ها وارد کنید.
  • دقت کنید که بستنی های شما تماما پوشیده از کورن فلکس باشند.
  • این کار را برای هر 8 اسکوپ بستنی به خوبی انجام دهید.
  • بعد از اتمام این کار مجددا بستنی ها را درون فریزر به مدت سه ساعت قرار دهید.

طرز تهیه بستنی سرخ کرده شمال (روش خانگی)

سرخ و طلایی کردن بستنی

  • بعد از گذشت سه ساعت یک تابه و یا قابلمه را با اندازه ای متوسط را روی شعله ملایم قرار دهید.
  • در تابه خود به مقداری در روغن بریزید تا بستنی های شما در روغن غوطه ور شوند.
  • اجازه دهید تا به خوبی روغن و تابه شما گرم شود.
  • بستنی های خود را از یخچال خارج کرده و در تابه بیندازید تا به خوبی سرخ شوند.
  • مراقب باشید به محض طلایی شدن بستنی ها آنها را از تابه خارج کنید.

سرو بستنی

  • بعد از سرخ کردن بستنی ها آن ها را درون دستمال پارچه ای نخی و یا حوله نخی بگذارید تا روغن آنها به خوبی گرفته شود.
  • بعد از این مرحله آنها را درون یک ظرف مناسب میگذاریم.
  • می توانید بستنی های خود را با تکه های میوه، خامه و یا عسل و شکلات و طعم دهنده های دیگر طعم دار تر و خوشمزه تر کنید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه