ادویه ها در حالت عادی برای برخی افراد حساسیت های آلرژیک ایجاد می کند اما برای خانم های باردار مصرف برخی ادویه و چاشنی ها به سلامت مادر و جنین آسیب میرساند و ممنوعیت مصرف دارند. در ادامه با ادویه های مضر در بارداری آشنا می شوید
این ادویه ها نباید در دوران بارداری مصرف شوند
چاشنیهایی مثل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل سفید، ریحان و سیر اگر به صورت طعم دهنده و به مقدار کم در غذا استفاده بشه، در دوران بارداری مشکلی ایجاد نمیکند.
نمک از چاشنی هایی است که وجود مقدار مناسبی از آن در غذاها نه تنها مشکلی ندارد ، بلکه نیاز هم هست. بدن باید روزانه مقدار مشخصی سدیم جذب کند که بخشی از آن از نمک تأمین می شود . فراموش نکنید حتماً از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنید. توجه کنید که میزان نمک مصرفی را افزایش ندهید،
مصرف بیش از اندازۀ نمک در دوران بارداری باعث افزایش فشار خون، ورم کردن قسمتهای مختلف بدن و بیماریهای کلیوی میشود.
ادویه و چاشنی های زیر نباید در دوران بارداری مصرف شوند