دانلود فیلم خارجی رایگان

نکاتی جهت تقویت رابطه پدر و فرزندی

دسته بندي : خانواده,سبک زندگی
تاريخ : 25 جولای

پدر و رابطه ای که بین پدر و فرزند شکل می گیرد نقش مهمی در تربیت، شخصیت و آینده فرزندان دارد اما این رابطه ویژگی ها و حساسیت های خاص خودش را دارد و لازم است در بهبود و تقویت آن تلاش زیادی صورت گیرد.

نکاتی جهت تقویت رابطه پدر و فرزندی, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

همه ما دوست داریم رابطه خوب و سالم با پدر خود داشته باشیم و به بهانه های مختلف مانند متن تبریک تولد پدر یا روز پدر، عید نوروز و غیره سعی می کنیم محبت خود را به او ابراز کنیم زیرا رضایت کامل و شادی پدر در روحیه خود ما تاثیر زیادی داشته و ما نیز خوشحال تر می شویم.

علاوه بر این شاد کردن دل پدر برای داشتن یک خانواده سالم و با نشاط اهمیت زیادی دارد. به همین بهانه در ادامه قصد داریم درباره نکاتی جهت تقویت رابطه پدر و فرزندی صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

۱- با پدرتان وقت بگذرانید

ممکن است وقت گذراندن با پدر کمی دشوار به نظر برسد، به خصوص در روزهای مدرسه و دانشگاه که بچه ها در طول روز برنامه شلوغی دارند و پدر نیز معمولا در محیط کار به سر می برد عملا فرصتی در طول روز برای این منظور فراهم نمی شود.

با این حال لازم است هر از گاه زمانی را به بودن در کنار هم اختصاص دهید زیرا این کار تاثیر به سزایی در تقویت رابطه شما دارد. به عنوان مثال سعی کنید حداقل یک وعده غذا در روز با هم باشید. این زمان فرصت خوبی برای گفتگو و صحبت درباره رویدادهای روز، نگرانی ها و مسائل مهم به شما می دهد.

در این فرصت می توانید با زندگی گذشته پدرتان نیز بیشتر آشنا شوید. از او بخواهید در مورد جوانی، آرزوهایش، شغلش و خاطراتش برای شما بگوید. این ها مواردی هستند که افراد با افزایش سن دوست دارند درباره آن صحبت کنند.

توصیه می شود در حین صحبت کردن واقعا به حرف هایش گوش دهید و خودتان را کنجکاو نشان دهید.

نکاتی جهت تقویت رابطه پدر و فرزندی, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

۲- از بحث و مشاجره با او بپرهیزید

گاهی جواب ندادن و بحث نکردن بسیار سخت است به خصوص زمانی که با عقیده پدرتان موافق نیستید یا او اجازه انجام کاری که واقعا به آن علاقه دارید به شما نمی دهد.

با این حال کمی متانت و صبر به خرج داده و بحث درباره آن را به زمانی که آرامش بیشتری دارید موکول کنید. اگر عصبانی هستید نفس های آرام و عمیق بکشید تا آرامش پیدا کنید و در صورت امکان بنشینید و آب خنک بنوشید.

در بحث ها همیشه به دنبال درک دیدگاه پدرتان باشید. ممکن است دلیل موجهی داشته باشد که به شما اجازه انجام کار خاصی را نمی دهد و واکنشی که شما آن را محدود کننده می دانید شاید شیوه محافظتی او از شما باشد.

اگر پدرتان ناراحت یا عصبی است سعی کنید علتش را بیابید، آیا خسته است؟ یک روز طولانی در محل کار داشته؟ درباره چیزی نگران است یا استرس دارد؟ ممکن است علت ناراحتی او اصلا شما نباشید.

۳- از او راهنمایی بخواهید

خواه مشغول به کار باشید یا سعی دارید شغل مناسبی پیدا کنید یا تحصیل می کنید و … می توانید در امور مختلف زندگی تان از پدرتان مشاوره بخواهید.

این درخواست شما به او نشان می دهد که نظرش برای تان اهمیت دارد. حتی اگر پدرتان تجربه یک موقعیت خاص مالی، تحصیل یا شغلی را نداشته باشد هنوز می تواند به شما توصیه هایی درباره نحوه برخورد با موضوع یا نحوه یادگیری انجام آن بدهد.

۴- علاقه خود را ابراز کنید

به پدرتان نشان دهید که چقدر دوستش دارید. با کلمات دلسوزانه، لحن صمیمانه و محبت آمیز با او صحبت کنید یا با در آغوش گرفتن و بوسیدن علاقه خود را به او ابراز کنید.

بعضی از پدرها چندان علاقه ای به ابراز احساسات ندارند و یا ممکن است خودتان با ابراز علاقه فیزیکی راحت نباشید اما بدانید که آدم ها به تماس فیزیکی و محبت آمیز عزیزان خود نیاز دارند.

این کم رویی و راحت نبودن به خصوص در پسرها بیشتر است و معمولا از ابراز محبت به والدین خود اجتناب می کنند. توصیه ما این است که سطحی از صمیمیت که با آن راحت هستید پیدا کنید، مثلا مجبور نیستید در جمع خانواده پدرتان را در آغوش بگیرید.

۵- به ارزش های او توجه داشته باشید

لیستی از ارزش های مهم پدرتان تهیه کنید. برای این منظور به عباراتی که دائما به زبان می آورد مانند “همیشه حقیقت را بگو” یا “سعی کن به بهترین شکل عمل کنی” و غیره فکر کنید. این موارد ارزش هایی هستند که قصد دارد به شما آموزش دهد (در این مثال ها صداقت و سخت کوشی).

ممکن است پدرتان دائما ارزش هایش را به زبان نیاورد، در این صورت می توانید از سبک زندگی او به آن ها برسید، مثلا آیا پدرتان بسیار وقت شناس است؟ یا همیشه سعی می کند مرتب و خوب به نظر برسد؟ سعی کنید با اصول درست او زندگی کنید.

البته مجبور نیستید با همه آن چه پدرتان می گوید یا انجام می دهد موافق باشید. بلکه به ارزش هایی که احساس می کنید اثر مثبتی روی زندگی تان دارد توجه ویژه داشته باشید.

۶- وظایف خود را به خوبی انجام دهید

به مسئولیت هایی که پدرتان بر عهده شما گذاشته توجه داشته باشید و به وظایف خود در محیط خانه خوب فکر کنید.

اگر انجام کارهای خانه را دوست ندارید و آن ها را خسته کننده یا دشوار می دانید از پدرتان درباره این مسئله راهنمایی بخواهید. شاید بتواند به شما در پیدا کردن روش های جدید برای انجام آن ها کمک کند.

علاوه بر این مشاوره خواستن از پدر به او نشان می دهد برای نظرات او ارزش قائل هستید، در این موارد لازم است حتما به توصیه های او نیز عمل کنید. اگر از او راهنمایی بخواهید اما به روش او عمل نکنید ممکن است نوعی بی احترامی به او محسوب شود.

هرگز اجازه ندهید به مرحله ای برسید که پدرتان از شما بپرسد چرا وظایف تان را انجام نداده اید. برای جلوگیری از این مسئله حتما برنامه ریزی داشته باشید و کارهای خود را فراموش نکنید.

۷- ابتکار عمل به خرج دهید

به کارهای نا تمام در منزل که پدرتان از شما نخواسته انجام دهید اما می دانید تکمیل آن ها برایش مهم است فکر کنید. انجام این کارها در تقویت رابطه بین شما معجزه می کند.

سعی کنید به چیزهایی توجه کنید که ماه ها روی هم انباشته شده اند و هیچ کس به انجام آن ها فکر نمی کند.

۸- به عادات پدرتان فکر کنید

همه ما در زندگی خود عادات روزمره ای داریم که انجام آن ها احساس خوبی به ما می دهد، پدر شما نیز از این قاعده استثنا نیست. به عادات او توجه داشته باشید.

به عنوان مثال اگر پدرتان عادت دارد قبل از رفتن به سر کار حتما یک فنجان قهوه بنوشد هر از گاه برایش قهوه درست کنید. این کار نشان می دهد به فکر او هستید.

۹- ملاحظه کار باشید

اگر دانش آموز یا دانشجو هستید و پدرتان هزینه های زندگی شما را تامین می کند در این زمینه مسئولانه عمل کنید. از اینترنت و تلفن به درستی استفاده کنید و بدانید دسترسی به این موارد یک امتیاز است نه حق رسمی شما!

باید به پدرتان نشان دهید برای میزان پولی که برای شما هزینه می کند و ارزش هایی که به شما آموخته ارزش زیادی قائل هستید.

همچنین توصیه می شود برای نشان دادن احترام خود به پدر و سایر اعضای خانواده از آوردن وسایل الکترونیکی سر میز شام اجتناب کنید، این کار نشان می دهد به زمان با هم بودن اهمیت می دهید.

منبع: wikihow

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي