اگر علاقه به خشک کردن آلو قرمز یا آلو شابلونی در تابستان هستید و میخواهید از این میوه و خواص در فصل های دیگر هم استفاده کنند در این مطلب روش های خشک کردن آلو قرمز را با روشهای مختلف خانگی توضیح داده ایم.
خشک کردن آلو قرمز با پوست
- آلو های نه زیاد نرم و سفت را انتخاب کنید و انها را بشوربد و خشک کنید
- الو قرمز ها را بصورت اسلایس یا شابلونی برش دهید. برش الو ها نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد
- آلو ها را روی سینی میوه خشک کن با فاصله کافی بچینید
- دمای میوه خشک کن را روی 40 الی 80 درجه قرار دهید و تا 14 ساعت به ان زمان دهید تا خشک شود
- بعد از خشک شدن الوها میتوانید انها را داخل فیریزر نگهداری کنید.
روش خشک کردن آلو قرمز در خانه
بعد از شستن کامل آلو ها، می توانید سالم و یا یه صورت ورقه ای آنها را در یک سینی یا سطح صاف بچینید و در معرض آفتاب قرار دهید و مراقب باشید گرد و خاک روی انها ننشیند . خشک کردن آلو ها در آفتاب معایبی هم دارد از جمله اینکه رنگ انها کدر و قهوه ای می شود و بخاطر تابش مستقیم افتاب رطوبت انها کم میشود و شیره آلوها از بین می رود
در این روش میتوانید مقداری آب با پودر کربنات پتاسیم خوراکی همراه با روغن سبزه ترکیب کرده و آلوها را در این محلول ریخته ،بعد از خارج کردن آلو ها از محلول ،برای خشک کردن نهایی انها را در معرض نور خورشید قرار دهید در این روش منافذ کوچکی روی پوست الو ایجاد میشود که باعث خشک شدن زودتر الوها می شود و اینکه تیزاب خاصیت قلیایی دارد و اسیبی به بدن نم زند و در اثر تابش خورشید مواد ان از بین می رود
در این روش ابتدا هسته الو ها و پوست انها را جدا کنید و با فاصله مناسب از هم در قفسه های فر قرار دهید و زیر قفسه یک سینی بگذارید چون الوها در روند خشک شدن آب زیادی از دست می دهند .دمای فر را بین 175 تا 200 درجه فارنهایت قرار دهید و چندین بار انها را جابجا کنید تا یکدست خشک شوند و هر دو ساعت یکبار به انها سر بزنید زمانی که به اندازه دلخواه خشک شدند فر را خاموش کنید بطور معمول 4 الی 8 ساعت برای خشک کردن انها زمان لازم است