کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

امتیاز دهید

پختن برخی از سبزیجات باعث می شود ارزش غذایی آن ها افزایش بیشتری پیدا کند. پختن این سبزیجات باعث می شود ویتامین و مواد معدنی بیشتری جذب بدن شود. در ادامه مطلب با این سبزیجات و خواص آنها بعد از پخت اطلاعات بیشتری را کسب خواهید کرد. با ما همراه باشید.

کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

گوجه فرنگی

اگر می‌ خواهید از خواص لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است، بهره ببرید، آن را بپزید. شما در هنگام مصرف گوجه فرنگی به صورت خام فقط ۴ درصد از لیکوپن آن را به بدن می‌رسانید. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی پخته به راحتی جذب بدن می‌شود.

کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

اسفناج

حجم اسفناج با پخته شدن کاهش می‌یابد و شما می‌توانید مقدار بیشتری از آن را میل نمایید. اسفناج همچنین دارای اسید فولیک است که به تقویت سیستم عصبی کمک می‌کند. سطح اسید فولیک اسفناج با پختن این سبزی بیشتر حفظ خواهد شد.
کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

سیب‌زمینی

اینطور ثابت شده که مصرف سیب‌ زمینی پخته یا آب‌پز شده قند خون را به طور موثری کنترل می‌کند. در حالی که مصرف سرخ کرده آن کاملا اثر معکوس روی قند خون داشته و به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

هویج

از مصرف هویج غافل نشوید این سبزی پرخاصیت در زمینه‌های درمانی مختلفی به شما کمک خواهد کرد. سطوح بتاکاروتن که نوعی آنتی اکسیدان بوده و در بدن تبدیل به ویتامین آ. می‌شود، در هویج پخته شده چند برابر افزایش می‌یابد.
کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

مارچوبه

اگر می‌خواهید فیبر بیشتری از طریق مصرف این سبزی به بدن برسانید، آن را طبخ کنید. تقریبا مانند گوجه فرنگی، مارچوبه دارای دیواره‌های ضخیم سلولی است که باید به وسیله گرما تجزیه شود. در این صورت تمام مواد مغذی سالم آن جذب بدن می‌شوند.
کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟

بروکلی

خواص آنتی اکسیدانی کلم بروکلی بسیار معروف است. همچنین منبع غنی لوتئین و توکوفرول است. این ترکیبات شیمیایی، با کاهش التهاب در رگ‌های خونی بدن، خطر سرطان را کاهش می‌دهد. بهترین شیوه برای پخت کلم بروکلی، آب پز و بخارپز کردن آن است.
کدام سبزیجات قبل از خوردن باید پخته شوند؟
منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه