دستور پخت بیسکویت اوریو ترد و خوشمزه + فیلم آموزش

بیسکویت اوریو  یک نوع کوکی بسیار خوشمزه و پرطرفدار معروف در ایالات متحده است که در بازار ایران با طعم های مختلف و بسته بندی های جذاب به فروش می رسد. ما در این بخش از گهر دستور پخت بیسکویت اوریو را به همراه فیلم آموزش آن برای شما کاربران همیشگی خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

دستور پخت بیسکویت اوریو ترد و خوشمزه + فیلم آموزش

دستور پخت بیسکویت اوریو ترد و خوشمزه + فیلم آموزش

مواد لازم بیسکویت اوریو

آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره نرم شده ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم
کره نرم شده ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ پیمانه
شیر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه

۱- کره و شکر رو با همزن میزنیم تا یکدست کرمی بشه و به رنگ روشن دربیاد.

۲- تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا همه ی مواد خوب مخلوط شوند.
۳- توی ظرف دیگر آرد + پودر کاکائو + نمک + بیکینگ پودر رو خوب با مخلوط میکنیم.
۴- مواد خشک رو به تدریج به مواد کره‌مون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یک نواختی به دست بیاد.
۵- خمیر رو دو قسمت میکنیم و تو سلفون می‌پیچیم و نیم ساعت توی یخچال میذاریم تا استراحت کنه.
۶- بعد از نیم ساعت خمیر رو از یخچال درمیاریم و هر قسمت رو بین تو تکه کاغذ روغنی میذاریم و با وردنه بازش میکنیم.
۷- وقتی ضخامتی حدود نیم سانت رسید، با قالب کوکی خمیر رو قالب میزنیم.
۸- و در سینی فر بچینید و در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه تا پخته بشه.
***همچنین میتوانید این بیسکویت را مطابق ویدئو بدون فر هم تهبه کنید.
۹- برای فیلینگ(کرم): کره،شیر،وانیل و نمک رو با همزن خوب بزنید تا یکدست کرمی و روشن بشه.
۱۰- پودر قند رو به تدریج اضافه کنید و ابتدا با دور کند و بعد با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست بشه و حالت خامه پیدا کنه.

۱۱- با قاشق یا قیف مقداری از فیلینگ رو روی هر بیسکوئیت بذارید و یه بیسکوئیت ‌دیگر روش قرار بدید.


فیلم آموزش درست کردن بیسکویت اوریو OREO

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه