کشک کدو ، غذای خوشمزه کرمانی

کشک کدو ، غذای خوشمزه کرمانی

کلا بعضی از غذاها که داخلشون کشک هست خوشمزس ، امروز طرز تهیه کشک کدو رو برای شما آماده کردیم که واقعا خوشمزش

کشک کدو یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

کشک کدو ، غذای خوشمزه کرمانی

مواد لازم برای کشک کدو :

 کدو سبز۸ عدد
 کشک ۱ پیمانه
 پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ به میزان لازم
نعناع داغبه میزان لازم
 مغز گردو ۳۰ گرم
 نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه کشک کدو :
کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، می‌توانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید.

حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت تمایل می‌توانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.

روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.

منبع : روزنامه اطلاعات / persianpersia.com

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند