دو روش تهیه مانتی ترکیه

ترکیه هم مانند ایران از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که اغلب آن ها نیز خوشمزه هستند و با ذائقه ایرانیان هماهنگ است. گهر در این بخش دو روش تهیه مانتی ترکیه را منتشر می کند.

دو روش تهیه مانتی ترکیه

روش اول:

مواد لازم برای تهیه مانتي غذاي اصيل تركيه

آرد -۲ ليوان

نمك – ۱ قاشق چايخوري

تخم مرغ – 1 عدد

آب به اندازه اي كه خمير به دست نچسبد .

گوشت چرخ كرده – ۲۵۰ گرم

پياز -۱ عدد

نمك و فلفل – به ميزان لازم

ماست – 1 ليوان

سير- 2 حبه

طرز تهيه مانتي غذاي اصيل تركيه:

آرد ، تخم مرغ و نمك را با هم مخلوط مي كنيم و آب را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير يكنواخت و نسبتاً نرمي بدست بيايد ، روي خمير را پوشانده و به مدت يك ساعت استراحت مي دهيم. پياز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ كرده را به آن اضافه ميكنيم و با نمك و فلفل تفت مي دهيم . سپس خمير را به قطر نيم ميليمتر باز مي كنيم و با چاقو تيز به شكل مربع 5/1 * 5/1 سانتيمتري مي بريم و يا با استكان قالب مي زنيم. از مواد مياني كمي روي خمير برش خورده ريخته و خمير را مثل قطاب مي پيچيم (يا مثل بقچه مي بنديم). وقتي همه خميرهاي مانتي را درست كرديم . يك ظرف بزرگ آب و نمك را بجوش آورده و مانتي ها را داخل آن ريخته و به مدت 15- 20 دقيقه مي جوشانيم . بعد آبكش كرده و مانتي تركيه را در بشقاب مي ريزيم . رب گوجه فرنگي را در كره تفت داده و كمي آب اضافه مي كنيم تا به غلظت سس برسد. سير رنده شده را با ماست مخلوط كرده و روي مانتي ها را ابتدا سس و بعد از ماست سيردار مي ريزيم. مانتي تركيه آماده سرو است.

مانتي تركيه را بايد گرم سرو كرد.

روش دوم:

مواد لازم (برای ۴ نفر) :

مانتی نصف بسته

قارچ ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا یک بسته

ذرت نصف قوطی کنسرو

کره ۵۰ گرم

گوجه فرنگی ۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز یا رنگی یک پیمانه

نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه :

* برای درست کردن مواد داخل مانتی ؛ ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت می دیم .

* بعد ذرت کنسروی رو می ریزیم ( می تونید خودتون ذرت رو دون کرده و بپزید و در فریزر برای انواع غذاها استفاده کنید).

* خوب مواد داخل مانتی به همین راحتی آماده شد .

* داخل قابلمه ای آب ریخته و اجازه بدین بجوشه . سپس مانتی ها رو داخل اون بریزید .

* وقتی مانتی ها نرم شدن آّبکش کنید . تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه . نذارید که مانتی ها بیش از اندازه نرم بشن و وا برن

* نصف مانتی رو داخل پیرکس بریزید .

* بعد نصف قارچ و ذرت …

* و بعد نصف پیمانه فلفل دلمه ای رو روی مواد پخش کنید .

* یک سوم پنیر پیتزا رو روی مواد ریخته و به همین ترتیب مجددا مانتی و قارچ و ذرت و …

* در مرحله دوم تمام پنیر پیتزا رو روی مواد قرار بدین . چند تا دونه از فلفل دلمه ای ها رو نگه داشته و بعد از پنیر پیتزا روی مواد بپاشید .

* گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کرده و مطابق شکل روی مواد قرار بدین .

* پیرکس رو بدون درپوش داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه بدین پنیر آب شده و روی آن طلایی گردد . درصورتیکه بعد از گذشت نیم ساعت روی پنیر طلایی نشده ، بمدت ۴-۳ دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه .

* جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش ۸-۶ دقیقه با قدرت ۸۰%

* جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آن آب بشه  ( ۳۰ – ۲۰ دقیقه ) . سپس ۴-۳ دقیقه گریل بالا روشن شود .

* نکته : این غذای خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرمایید …

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه