طرز تهیه پیش غذای سس ریحان

طرز تهیه پیش غذای سس ریحان

طرز تهیه پیش غذای سس ریحان

مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر :

 روغن زیتون 1/2 لیوان
 سرکه سیب1/3 لیوان
 روغن کنجدبه میزان لازم
 آویشنبه میزان لازم
 پودر زیره نصف قاشق چای خوری
 پودر زنجبیلبه میزان لازم
 شکر نصف قاشق چای خوری
آبلیمو 3 قاشق چای خوری
 کنجد1 قاشق چای خوری
گیاه کاکوتی5 عدد برگچه
* برگ ریحان5 یا 6 عدد
* سیر تازه4 عدد
تربچه کوچک1 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی  1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.

* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.

 منبع : beryooni.com

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند