طرز تهیه دنت خانگی به روش ساده

دنت یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که در میان همه سنین طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه دنت خانگی به روش ساده این بخش گهر را تا پایان مطالعه نمایید.

طرز تهیه دنت خانگی به روش ساده

طرز تهیه دنت خانگی به روش ساده

دنت خانگی

مواد لازم دنت خانگی:

شیر ۳ پیمانه

نشاسته ۱/۳ پیمانه

آرد برنج ۱/۵پیمانه

آب یک پیمانه

خامه زده شده پنج قاشق غذاخوری

شکر ۱ پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

نکته: برای طعم دار کردن دنت میتوانید  از اسانس موز، زعفران ، پودر کاکائو ،نسکافه و … استفاده کنید

طرز تهیه دنت خانگی:

نشاسته را با آب مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود

شیر را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود

در این فاصله آرد برنج را دو سه بار الک کنید و بعد به شیر اضافه کنید و کامل هم بزنید تا در شیر حل شود

شکر ،مخلوط نشاسته و آب را هم اضافه کنید ،

نکته: مقدار شکر را بسته به ذائقه خود میتوانید کم و زیاد کنید.

ترجیحا از قابلمه نچسب استفاده کنید و مدام با لیستک هم بزنید تا ته نگیرد.

دقت کنید که مایه باید کاملا لطیف و یکدست شود.

وقتی مایه یه غلظت مناسب رسید، زیر شعله را خاموش کنید

۵ دقیقه بعد خامه را به مواد اضافه کنید.

در این مرحله میتوانید اسانس های مختلف را اضافه کنید.

ولی دقت کنید که مراحل را سریع انجام دهید تا مایه سرد نشود. البته در صورت سرد شدن میتوان دوباره مایه را گرم کرد ولی در این صورت مایه شما غلیظ تر خواهد شد.

برای دنت وانیلی: کمی وانیل + گلاب و اندکی خلال پسته در صورت تمایل

برای دنت زعفرانی : کمی زعفران دم کرده غلیظ

برای دنت موزی: نصف موز میکس شده + چند قطره اسانس موز + کمی رنگ زرد خوراکی

برای دنت شکلاتی: یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو (الک شده) + ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات

برای دنت نسکافه ای: یک قاشق نسکافه (حل شده در آب داغ)

دقت کنید که مقادیر بالا برای یک نفر در نظرگرفته شده اند.

در آخر کار هم دنت را در ظرف دلخواه ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

دنت شکلاتی خانگی

مواد اولیه دنت شکلاتی خانگی:

پودر کاکائو 40 گرم (حدود یک سوم پیمانه)

شیر 1 پیمانه

نشاسته ذرت 3-4 قاشق غذاخوری (بسته به غلظت دلخواه)

وانیل 1 قاشق چایخوری

خامه 120 گرم

شکر 60 گرم

این دستور به دفعات امتحان شده و طعم و مزه و قوامش خیلی خیلی شبیه دنت کارخونه ای هست 🙂

طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی:

1- ابتدا تو یه کاسه، شکر، وانیل، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوطمون باقی نمونه.

2- مخلوط رو به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم (برای من که تو این مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر میشه کنترلش کرد) و مرتب هم میزنیم. (هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم).

3- بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید از رو حرارت برش میداریم و میذاریم خنک شه. سپس چند ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده خوردن بشه.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه