خورشت نارنگی هم یکی دیگر از خورش های فصل سرد می باشد که باب میل بعضی ها قرار میگیره ، طرز تهیه خورش نارنگی را در مطلب زیر برایتان می گذاریم…
طرز تهیه خورش نارنگی
طرز تهیه خورش نارنگی
مواد اولیه :
مرغ نصف ۱عدد یا ۴قطعه |
هویج ۳عدد (بزرگ) |
نارنگی ۵عدد (بزرگ) |
لیمو ترش ۳عدد (کوچک و سبز) |
آرد برنج ۱قاشق غذاخوری |
پوست نارنگی ۱لیوان (خلال شده) |
زعفران ۱قاشق غذاخوری (دم کرده) |
پیاز ۱عدد (کوچک) |
روغن به میزان لازم |
نمک به میزان لازم |
عسل ۱قاشق سوپخوری |
گلاب به میزان لازم |
شکر به میزان لاز |
طرز تهیه:
ابتدا هویج را شسته و پوست بگیرید و به دلخواه خرد کرده یا رنده بزنید.
۱سوم آن را نگه دارید. پیاز را نگینی کنید و در مقداری روغن داغ یا کره تفت دهید تا سپس مرغ شسته شده و بدون پوست را به پیاز اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
دو سوم هویج را در روغن و در تابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.پس از اینکه آب غذا به جوش آمد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید بپزد.
خلال پوست نارنگی را کاملا از قسمت سفید جدا کرده و ۳بار بحوشانید و آبش را خالی کرده و در دفعه آخر با مقدار کمی شکر و گلاب بجوشانید و دوباره آبش را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.داخل تابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن جدا کنید سپس فیله های نارنگی ، آب لیمو ترش، ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، در تابه ای جدا گانه عسل بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شده و به حالت جوشیدن برسد.
سپس بقیه هویج را در آن ریخته و خوب سرخ کنید تا هویج ها درخشان و زیبا شوند .وقتی خورش آماده شد هویج را روی آن ریخته و به همراه برنج سرو کنید.