طرز تهیه خورشت سیر قلیه گیلکی

خورشت سیر قلیه غذای شمالی بسیار خوشمزه است که مواد اصلی آن سیر است. سیر علاوه بر خواص بی نظیرش عطر و بوی خاصی به غذای شما می بخشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورشت سیر قلیه گیلکی را برای شما همراهان همیشگی خواهیم گفت.

طرز تهیه خورشت سیر قلیه گیلکی

طرز تهیه خورشت سیر قلیه گیلکی

سیر قلیه گیلکی

مواد لازم خورشت سیر قلیه

6 تکه مرغ
300 گرم برگ سیر خرد شده
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان آب نارنج
1/2 لیوان لپه
2 عدد پیاز متوسط
2 قاشق غذا خوری زعفران آبکرده
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

طرز تهیه

 ابتدا پیازها را خرد کرده و سرخ میکنیم بعد تمام ادویه جات را باهم مخلوط کرده روی مرغها میمالیم و در روغن سرخ میکنیم.

لپه را هم که از قبل خیس کردیم به پیاز اضافه میکنیم مرغهای سرخ شده را با یک قاشق رب به مواد اضافه میکنیم آب جوش به مقدار کافی اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم.

برگهای سیر را داخل تابه ریخته و روی شعله کم تفت میدهیم بعد از نرم شدن زردچوبه و فلفل و کمی نمک میزنیم و تخم مرغها را اضافه میکنیم وقتی خوب خودش را گرفت هم میزنیم.

وقتی مرغ و لپه پخت آب نارنج را همراه کمی زعفران اضافه میکنیم سیر و تخم مرغ را هم داخل خورشت ریخته روی حرارت کم میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

نکته

این خورشت را می توان بدون لپه هم درست کرد.

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه