آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت
ته چین یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که طرفدارن زیادی دارد. گهر در این بخش آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت را شرح می دهد.
آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت
مواد لازم برای ته چین گوشت
گوشت گوسفندی به اندازه لازم
برنج ۴پیمانه
پیاز ریز خورد شده ۱ عدد متوسط
کشمش به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره ۲قاشق
پودر زیره سبز ۱قاشق
زرد چوبه نصف قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
سماغ نصف قاشق
پودر پیاز نصف قاشقته چین گوشت
طرز تهیه ته چین گوشت:
ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه ۱دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت ۵ ساعت با حرارت کم بپزد.
کشمش را شسته ۱ پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.
نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت
- ته چین گوشت جزو ته دیگ و ته چین میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۶ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
- ته چین گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .