ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه

پخت هر غذایی فوت  وفن خاص خود را دارد ، زرشک پلو با مرغ هم از آن دسته غذاهایی است که با فن های خاص می توانید یک زرشک پلو با مرغ خوشمزه ای را پخته و سرو کنید .

در این بخش از گهر نکات مهم برای پخت حرفه ای و رستورانی زرشک پلو با مرغ را به شما شرح می دهیم.

ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ

پخت زرشک پلو با مرغ

1- قبل از پخت مرغ ، مرغ ها را در روغن سرخ کرده بعد اینکه طلایی رنگ شد تقریبا حال به آن پیاز و ادویه و آب اضافه کنید (پیاز را به صورت درسته به مرغ اضافه کنید به همین دلیل می بایست از پیازهای ریز استفاده کنید)

2- ادویه هایی که برای پخت مرغ مورد استفاده قرار می گیرد زردچوبه و نمک به مقدار لازم است.مرغ زرشک پلو بایست زرد رنگ باشد به همین دلیل پیشنهاد می شود از زعفران و رب گوجه فرنگی استفاده نکنید

3- مرغ زرشک پلو بایست آبدار باشد تا موقع سرو آب آن را جداگانه روی سفره قرار داده و استفاده کنید.

4- ترجیحا برای سرخ کردن زرشک از کره استفاده کنید

5- شکر را باید زمانی که ماهیتابه زرشک داغ شده به آن اضافه کنید تا بعدا زرشک ها به برنج بچسبند و طعم ترش و شیرین بودن کامل قابل درک باشد

6-  زرشک را باید روی حرارت ملایم و غیرمستقیم تفت داد چرا که حرارت زیاد و مستقیم باعث خشک شدن زرشک ها می شود ( برای اینکار میتوانید زرشکها را در یک ماهیتابه دسته دار با فصله 10 سانتی نسبت به شعله در دست گرفته و تفت دهید)

7- برای آنكه زعفران كاملا رنگ بدهد، كره را قبل از اینكه كاملا آب شود با زرشك، زعفران و شكر در تابه‌ای بریزید و وقتی كمی حرارت دید، نصف استكان آب به آن اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این كار عطر این ادویه را كم خواهد كرد.

8- بهترنی نوشیدنی همراه زرشک پلو با مرغ شربت گلاب ، دوغ و یا بهارنارنج است

9- برای زیباتر شدن زرشک پلو می توانید جدای از زرشک از خلال پسته برای زیبا شدن غذایتان استفاده کنید

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه