دستور پخت آش آلبالو

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت آش آلبالو

دستور پخت آش آلبالو

طرز تهیه آش آلبالو

مواد لازم برای آش آلبالو :

 لوبیا چیتی70 گرم
 عدس 200 گرم
 لپه50 گرم
 برنج 75 گرم
سبزی‌ ریز خرد كرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج)500 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پیازداغ4 قاشق سوپخوری
سیرداغ1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده200 گرم
پیاز رنده كرده1 عدد
نمک، فلفل و زرد‌چوبهبه میزان لازم
آرد برنج2 قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته300 گرم
نعناداغ3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

 

اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

 

اینک از این مخلوط كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

 

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

 

نکته : در صورت دلخواه می توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه