دستور تهیه پاستیل خانگی

دستور تهیه پاستیل خانگی

 

مواد اولیه:

 

کش: 1عدد

 

ظرف با ارتفاعی به اندازه نی: 1عدد

 

رنگ خوراکی: ۱۵ قطره

 

نی قابل انعطاف: به میزان دلخواه

 

پودرژله: 2 بسته

 

آب جوش: 3 فنجان

 

ژلاتین: 20 تا 24 قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته: 3/4فنجان

 

طرزتهیه:

 

۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود.

 

۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.

 

۳- نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.

 

۴- مایع ژله را مانند شکل زیردر نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.

 

۵- برای بیرون آوردن پاستیل های کرمی روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه!!! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.

 

دستور تهیه پاستیل خانگی دستور تهیه پاستیل خانگی

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه