دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

 

دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

پاستا را درست کنید:

آرد را روی سطح کاری خود گرد کنید و یک گودی وسط آن درست کنید. تخم مرغ کمی زده شده را وسط گودی بریزید و کمی نمک بپاشید. با یک چنگال آهسته آرد را با تخم مرغ هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد

 دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

با استفاده از دست آرد باقیمانده را با خمیر مخلوط کنید. اگر خمیر هنوز خیلی چسبناک است باز هم آرد اضافه کنید. خمیر پاستا را 3 دقیقه ورز بدهید سپس با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 30 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. سر رول کننده ی پاستا را به مخلوط کن رومیزی وصل کنید و تنظیمات آن را روی 1 قرار دهید. یک سینی فر را با کمی آرد بپوشانید و کنار بگذارید.

 دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

یک تکه از خمیر را جدا کنید. آن را کمی آرد پاشی کنید که به سر دستگاه نچسبد سپس به صورت یک مستطیل پهن کنید. درجه مخلوط کن را روی 2 بگذارید. خمیر پاستا را از داخل رول کننده با تنظیمات 1 بگذارنید سپس پاستا را مانند یک نامه 3 تا بزنید و کمی آرد روی آن بپاشید و یک بار دیگر از داخل رول کننده بگذرانید. این مراحل را 4 تا 6 بار تکرار کنید. هر بار خمیر را کمی آرد پاشی کنید تا به دستگاه نچسبد.
تنظیمات دستگاه را روی 2 بگذارید سپس پاستا را کمی آرد پاشی کنید و از داخل رول کننده بگذرانید. لازم نیست خمیر را تا کنید. تنظیمات رول کننده را روی 3 بگذارید و همین کار را تکرار کنید تا به تنظیمات 6 برسید. این مراحل را برای تکه های خمیر باقیمانده هم تکرار کنید و پاستای پهن شده را روی سینی فر آرد پاشی شده قرار دهید. اگر ورقه های پاستا خیلی بزرگ و دراز شدند آنها را نصف کنید و به کار خود ادامه بدهید.
وقتی همه خمیر را رول کردید یک ورقه پاستا را روی سطح کاری خود صاف پهن کنید. برگ های ریحان را روی آن بچینید و بین آنها فاصله بگذارید. لبه های پاستا را با کمی آب مرطوب کنید سپس یک لایه دیگر پاستا را با دقت روی برگ های ریحان قرار دهید به صورتی که بین دو ورق پاستا قرار بگیرند. با یک وردنه دو لایه پاستا را پهن کنید تا به هم بچسبند

دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

..

سرعت مخلوط کن را روی 2 بگذارید. ورقه پاستا را با تنظیمات 3 از درون رول کننده بگذارنید تا ورقه های خوب به هم بچسبند. مراحل لایه کردن و رول کردن را برای باقی ورقه های خمیر هم تکرار کنید. برگ های ریحان باید تا حد ممکن خشک باشند. اگر کمی مرطوب باشند ممکن است در آخرین مرحله رول کردن کمی مایع از دستگاه خارج شود

 دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

با یک چاقوی تیز ورقه ها را به شکل رشته ای یا شکل دلخواه برش دهید. دقت کنید که دور برگ ریحان ها را برش دهید و خود آنها را نبرید وگرنه پاستا موقع جوش خوردن از هم باز می شود.

 دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

پاستای برش خورده را داخل یک ظرف مخصوص فر کمی آرد پاشی شده قرار دهید و یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. پاستا را در اب جوش بریزید و 2 تا 4 دقیقه بپزید تا نرم شود. پاستای پخته را آب کش کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

کره قهوه ای سیری را درست کنید:

کره و سیر را در یک تابه روی حرارت متوسط مخلوط کنید. کره را 3 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا آب شود و کف کند و شروع به قهوه ای شدن کند. در این مرحله بوی کره بلند می شود و سیر طلایی می شود

 دستور تهیه پاستای ریحان با کره قهوه ای

سس کره قهوه ای سیری را از روی حرارت بردارید و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
گوجه فرنگی های نصف شده را در کاسه ی پاستا بریزید سپس سس کره قهوه ای را روی آن بریزید و آهسته هم بزنید تا نودل ها به خوبی به کره آغشته شوند. با پنیر پارمزان تزئین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

نکته

برای این دستور آشپزی برگ های کوچک ریحان بهتر جواب می دهند چون راحت تر می شود دور آنها را برش داد تا مطمئن شد لایه های پاستا موقع جوشیدن به هم چسبیده باقی می مانند

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه