حبس در انتظار عامل حمله به کنسولگیری آمریکا

عامل حمله به کنسولگیری آمریکا که بود ؟

رئیس جمهوری آمریکا، کشته شدن سفیر و سه دیپلمات این کشور در جریان حمله به کنسولگری ایالات متحده در شهر بنغازی را تایید کرده و ایران نسبت به فیلم “اهانت آمیز” به اسلام واکنش نشان داده است.

روز چهارشنبه، ۲۲ شهریور (۱۲ سپتامبر)، دفتر باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، بیانیه او در مورد کشته شدن جان کریستوفر استیونز، سفیر این کشور در لیبی، و سه تن از کارکنان این سفارتخانه را منتشر کرد که در آن حمله به کنسولگری ایالات متحده در بنغازی به شدت محکوم شده است.

این مقام لیبیایی گفت که سفیر آمریکا “در اثر خفگی ناشی از این حمله” حان خود را از دست داده هر چند جزئیات بیشتری در این مورد در دست نیست.

در جریان حمله به کنسولگری آمریکا در شهر بنغازی که شامگاه سه شنبه و ظاهرا در اعتراض به انتشار فیلمی در مورد پیامبر اسلام صورت گرفت، مهاجمان مسلح با استفاده از نارنجک، ساختمان سفارت را به آتش کشیدند.

وزارت خارجه آمریکا پیشتر کشته شدن یک “کارمند وزارت خارجه” آن کشور در بنغازی را تایید کرده اما نسبت به خبر کشته شدن سفیر ایالات متحده واکنشی نشان نداده بود.

حبس در انتظار عامل حمله به کنسولگیری آمریکا

حمله به ساختمان کنسولگری آمریکا با سالگرد حملات انتحاری یازدهم سپتامبر سال ۲۰۱۱ در آمریکا مصادف بود و برخی از ناظران نسبت به کمبود اقداماتی برای حفاظت از مراکز آمریکایی از جمله در لیبی ابراز تعجب کرده اند.

حبس در انتظار عامل حمله

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ «ابو ختاله» شهروند لیبیایی به جرم نقشی که در حملات سال 2012 به کنسولگری آمریکا در بنغازی لیبی داشت، به 22 سال حبس محکوم شد.

در حمله سپتامبر 2012 به کنسولگری آمریکا در بنغازی که این مهاجم لیبیایی در آن نقش داشت، چهار آمریکایی از جمله سفیر آمریکا کشته شدند.

ابو ختاله به عنوان عامل حمله به محل اقامت جان «کریستوفر استیونز» سفیر آمریکا در لیبی و یکی از ساختمان‌های سازمان سیا متهم شده بود. علاوه بر این دیپلمات، یکی از اعضاء وزارت امور خارجه و دو نفر از کارمندان آژانس اطلاعاتی نیز کشته شدند.

ابو ختاله که ژوئن سال 2014 به دست یک کماندوی آمریکایی در لیبی دستگیر شد، اواخر نوامبر 2017 از بیشتر اتهامات وارده تبرئه شد اما در اولین دادگاه درخصوص دیگر اتهام های مربوط به تروریسم که هشت هفته طول کشید،‌ گناهکار شناخته شد.

این لیبیایی به ویژه به علت مشارکت در اهداف تروریستی،‌ حمایت از تروریسم و تخریب اموال مجرم شناخته شده بود.

با این حال از 14 مورد اتهام دیگر از جمله اتهاماتی که ابو ختاله را به حبس ابد محکوم می کرد، تبرئه شد.

از آنجا که مقامات آمریکایی موفق نشده بودند 12 عضو هیئت منصفه را متقاعد کنند که ابو ختاله واقعاً مغز متفکر حمله به بنغازی بوده است، این حکم به عنوان سرزنشی برای مقامات آمریکایی محسوب می‌شد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه