آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر

نزدیک عید و خانم های با سیلقه دوست دارند که شیرینی عیدشان را خودشان تهیه کنند. آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر را برایتان در مطلب امروز می نویسیم.

آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر

آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر

شیرینی نارگیلی شیری (بدون فر)

شیرینی نارگیلی شیری نوعی شیرینی هندی است که به آن « لادوی نارگیلی» هم گفته می‌شود.

این شیرینی در عرض ۱۵ دقیقه و خیلی خیلی آسان آماده می‌شود. شیرینی نارگیلی شیری از دو ماده اصلی تهیه می‌شود که عبارتند از پودر نارگیل و شیر تغلیظ شده شیرین شده یا همان شیر عسلی.

در ضمن مقداری مغز بادام، پسته یا بادام هندی بوداده و خرد شده هم در آن به کار می‌رود که بافت و طعم بهتری به آن می‌دهد. شیرینی نارگیلی شیری بسیار مقوی است.

مواد لازم

مواد اصلی
  • شیر عسلی  ۲۰۰ گرم
  • پودر نارگیل      ۲ پیمانه
  • پودر هل        ۱/۲ قاشق چای خوری
مغز بادام و پسته (باهم)   ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل برای تزئین به مقدار لازم

پخت شیرینی ساده

                                              زمان تهیه ۲۰ دقیقه                      زمان پخت ۱۵ دقیقه

1- برای تهیه این شیرینی از نارگیلی استفاده بکنید که کاملاً پودر شده است. پس اگر دانه‌های نارگیل درشت هستند بهتر است آنها را در آسیاب خرد کنید تا ریزتر شوند.

2- نصف پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری (حدود ۲۰۰ گرم) شیر عسلی را داخل تابه عمیقی بریزید. سپس پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر مایل هستید شیرینی شما خیلی شیرین باشد به جای ۲ پیمانه پودر نارگیل از ۱ و نیم پیمانه استفاده کنید.

3-تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط گرم شود. اگر از ۲ پیمانه نارگیل استفاده کنید، حالت ترکیب تغییر زیادی نمیکند اما اگر از ۱ و نیم پیمانه استفاده کنید، مخلوط قدری چسبناک می‌شود.

 

4- وقتی مخلوط گرم و منسجم شد آن را از روی گاز بردارید و پودر هل و مغزهای خرد شده بوداده را اضافه کنید.
5- قاشق پودر نارگیل را داخل بشقابی بریزید و کنار بگذارید. همچنان که مخلوط شیر عسلی و نارگیل گرم است، آن را تکه تکه بردارید بین دستهایتان گلوله کنید.
6-گلوله‌های نارگیلی را فوراً در بشقاب پودر نارگیل بغلتانید. شیرینی نارگیلی شیری آماده است. آن را با مغز پسته یا گردو تزیین کنید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید..
من مغزهای خرد شده رو با موادم قاطی کردم و با قاشق تو قالب سلیکونی فشرده کردم..گذاشتم یخچال..دو ساعت بعد درش آوردم..واقعا خوشمزست ..امتحان کنین.. زنده باشید.
در پخت شیرینی نارگیلی شیری می‌توان به شکل‌های مختلفی تنوع ایجاد کرد و خلاقیت به خرج داد. مثلاً می‌توان به مواد کمی کاکائو یا زعفران اضافه کرد و به این ترتیب شیرینی را در رنگ‌های مختلف تهیه کرد. یا می‌توان بعد از آماده شدن کوفته‌های نارگیلی آنها را در شکلات ذوب شده فرو برد…
مواد لازم برای شیرینی نخودچی بدون فر

پخت شیرینی ساده

  • آرد نخود چی    1 لیوان
  • هل   2 عدد
  • شکر   1 لیوان
  • کره   1 لیوان

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

ابتدا آرد را داخل تابه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.

هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند. و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند. کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده  سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست  خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر 2 سانت پهن میکنیم و با قالب های دلخواه شکل میدهیم . روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال نگهداری میکنیم.

شیرینی ساده و کم هزینه

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه