نزدیک عید و خانم های با سیلقه دوست دارند که شیرینی عیدشان را خودشان تهیه کنند. آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر را برایتان در مطلب امروز می نویسیم.
آموزش پخت شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر
شیرینی نارگیلی شیری (بدون فر)
شیرینی نارگیلی شیری نوعی شیرینی هندی است که به آن « لادوی نارگیلی» هم گفته میشود.
این شیرینی در عرض ۱۵ دقیقه و خیلی خیلی آسان آماده میشود. شیرینی نارگیلی شیری از دو ماده اصلی تهیه میشود که عبارتند از پودر نارگیل و شیر تغلیظ شده شیرین شده یا همان شیر عسلی.
در ضمن مقداری مغز بادام، پسته یا بادام هندی بوداده و خرد شده هم در آن به کار میرود که بافت و طعم بهتری به آن میدهد. شیرینی نارگیلی شیری بسیار مقوی است.
مواد لازم
- شیر عسلی ۲۰۰ گرم
- پودر نارگیل ۲ پیمانه
- پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
پخت شیرینی ساده
1- برای تهیه این شیرینی از نارگیلی استفاده بکنید که کاملاً پودر شده است. پس اگر دانههای نارگیل درشت هستند بهتر است آنها را در آسیاب خرد کنید تا ریزتر شوند.
2- نصف پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری (حدود ۲۰۰ گرم) شیر عسلی را داخل تابه عمیقی بریزید. سپس پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر مایل هستید شیرینی شما خیلی شیرین باشد به جای ۲ پیمانه پودر نارگیل از ۱ و نیم پیمانه استفاده کنید.
پخت شیرینی ساده
- آرد نخود چی 1 لیوان
- هل 2 عدد
- شکر 1 لیوان
- کره 1 لیوان
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر
هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند. و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند. کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر 2 سانت پهن میکنیم و با قالب های دلخواه شکل میدهیم . روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال نگهداری میکنیم.
شیرینی ساده و کم هزینه
نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .