آموزش تهیه ناگت مرغ با پنیر پیتزا

تهیه ناگت مرغ با پنیر پیتزا

تهیه ناگت مرغ در کم ترین زمان ممکن یکی از ایده آل ترین گزینه های آشپزی برای خلاق ترین خانم ها و آقایان است. با یادگیری اصول اولیه آموزش ناگت مرغ، غذایی سالم و عالی را آماده کنید.

این روزها وقتی برای خرید فرآورده های گوشتی به برخی مغازه ها یا فروشگاه های بزرگ سری می زنیم، با انواعی از غذاهای پروتئینی آماده یا نیمه آماده از جمله انواع ناگت های مرغ، میگو و گوشت مواجه می شویم.

اما دیگر نگران ارزش غذایی و سلامت ناگت مرغ نباشید، چرا که می توانید در یک چشم بر هم زدن، آشپز ناگت مرغ باشید. همیشه باید بهترین ها را انتخاب کرد.

آموزش تهیه ناگت مرغ با پنیر پیتزا

مواد مورد نیاز جهت پخت ناگت مرغ

سینه مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
جعفری خرد شده مقداری
سير ۵ حبه
نمك و فلفل به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

مراحل لازم جهت آماده سازی مواد

ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با مرغ تهیه می شود. این غذا را هم می توان به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد.

دستور پخت ناگت مرغ با پنیز پیتزا

سینه های مرغ را پس از شستن خرد کنید. سپس با پیاز خرد شده ، جعفری ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید و ۱ ساعت داخل ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.مایه ناگت را از یخچال خارج کنید و با پنیر پیتزایی که ریز رنده شده است مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به نوبت در آرد سوخاری بزنید.

پس از آنکه ناگت ها را به آرد سوخاری آغشته کردید در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. سپس بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.نکته ها : استفاده از پنیر پیتزا و جعفری سلیقه ای میباشد و اجباری در استفاده نیست. بجای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.

مواد غذایی یاد شده ناگت مرغ را برای 4 نفر تشکیل خواهد داد و زمان پخت آن نیز 90 دقیقه می باشد.

نکات موثر در بهتر شدن طعم ناگت

ناگت مرغ را می توانید با گوشت مرغ چرخ کرده نیز طبخ کنید اگر شما لاغر هستید می توانید این نوع غذا را در کنار سیب زمینی سرخ کرده و همراه با پنیر پیتزا میل کنید به این ترتیب کالری زیادی را به بدن خود می رسانید. ناگت مرغ برای افرادی که فشار خون دارند بسیار مناسب است و برای طبخ این نوع غذا برای این دسته از افراد باید ناگت را کم نمک طبخ کنید.

می توانید ناگت را بدون استفاده از پنیر پیتزا نیز طبخ کنید. اگر می خواهید ناگت را به صورت کوکو طبخ کنید بهتر است که در روش تهیه ناگت از پنیر فتا استفاده کنید. و اگر می خواهید ناگت مرغ را با طعم متفاوتی تهیه کنید از پنیر گودا در طرز تهیه ناگت مرغ استفاده کنید. استفاده از پنیر پیتزا در طبخ ناگت مرغ باعث کش دار شدن ناگت مرغ می شود.

  • اگر می خواهید گوشت چرخ کرده مرغ به دست های شما نچسبد می توانید هنگام فرم دادن مواد ناگت مرغ دست های خود را به کمک آب کمی نمناک کنید.
  • می توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  • می توانید برای خوش طعم کردن ناگت ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
  • می توانید این غذا را همراه با سالاد کاهو و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
  • ناگت ها را حتما با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
  • اگر می خواهید ناگت ها را آماده کنید ولی در زمان دیگری آن ها را سرخ کنید ظرف پلاستیکی مناسبی را برای نگه داشتن انتخاب کنید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت های مرغ را در ظرف پلاستیکی بچینید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه