X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

دو روش پخت ماهی سفید

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ فروردین
بازديد : 222

اگر جزو طرفداران ماهی هستید و به دنبال روش های پخت ماهی هستید این بخش گهر را بخوانید چرا که دو روش پخت ماهی سفید را منتشر می کنیم.

دو روش پخت ماهی سفید

mataleb www.gahar .ir 21.01.98 7 دو روش پخت ماهی سفید

روش اول

مواد لازم ماهی سفید درسته :

ماهی سفید در حدود۵/۱ کیلو: ۱عدد

پیاز: ۱ عدد

روغن مایع ذرت: مقداری

سبزی معطر: گردوی چرخ شده: ۲۵۰ گرم

رب انار: ۲/۱ پیمانه

روغن زیتون: ۳/۱ پیمانه

آبلیمو: ۳/۱ پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه ماهی سفید درسته :

به نقل از آکاایران : داخل گوش ماهی را باز می کنیمن , محل اتصایل آبشش ها را می بریم . آبشش های ماهی را در آورده و به دقت از داخل گوش و دهان تمیز کنید. با نوک کارد , فلس های ماهی را می گیریم . زیر شکم ماهی را سر تا سر چاک داده , محتویات داخل شکم ماهی را خالی می کنیم.

ماهی را به دقت می شوییم و خشک می کنیم . اشپیل ماهی را در صافی ریخته و با دست ماساژ می دهیم تا پوست آن جدا شود . پیاز را خلال کرده در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. اشپیل ماهی را به آن اضافه کرده , تف می دهیم . سبزی را به دقت تمیز کرده , می شوییم و خشک می کنیم.

بخوانید :   طرز تهیه انواع سالاد رژیمی

سپس سبزی را ریز خرد کدره آن را به اشپیل ماهی و پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و کمی تف می دهیم . گردوی چرخ شده , رب انار و کمی نمک و فلفل نیز اضافه کرده , ماهی را به وسیله آبلیمو وروغن زیتون و نمک و فلفل , مزه دار می کنیم.

به طوری که تمام سطح روی آن و داخل شکم ماهی با این مواد مزه دار شود.بعد روی سطح بدن ماهی را با چاقو چند برش داده , داخل شکم آن را با موادی که آماده شده پر کرده, می دوزیم . روی ماهی را می توانیم کمی زعفران حل شده در آب جوش بمالیم.

بعد آن را در سینی فر چرب شده قرار داده و در فری که با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده ایم , قرار می دهیم.تا کاملاً طلایی شود . قبل از اینکه در فر قرار بدهیم . یک چاک در دهان ماهی ایجاد کرده , یک تکه نخ را از دهان ماهی رد کرده به دم آن متصل می کنیم و گره می زنیم تا ماهی کمی حالت به خود بگیرد وشکل ظاهری آن زیباتر شود.

روش دوم

طرز تهیه ماهی سفید گردپیج

مواد لازم :

ماهی سفید بزرگ: ۱ عدد

سبزی های معطر : یک دسته

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

بخوانید :   آموزش و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

مغزگردو:  ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل و گلپر : به اندازه کافی

سبزی های معطر : نعناع, خنش(خلواش), چوچاق یک دسته (خلواش و چوچاق فقط در شمال کشور می روید پس در اختیار همه نیست و به جای آنها می توان فقط از نعناع استفاده کرد.)

طرز تهیه ماهی سفید گردپیج :

مغزگردو را با سبزی می سائیم یا چرخ می کنیم, مغزگردو و سبزی را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. آنگاه روی سطح ماهی کمی کارد می کشیم. باله های ماهی را با قیچی می گیریم, داخل گوش های ماهی را خالی می کنیم. شکم ماهی را یک چاک کوچک می دهیم, محتویات شکم ماهی را خارج می کنیم. بعد ماهی را تمیز می شوئیم و می گذاریم در صافی بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهی را از مایه مغزگردو و سبزی که حاضر کرده ایم پر می کنیم.

دو لبه شکم ماهی را جفت می کنیم و با نخ و سوزن بخیه می زنیم. سپس سر و دم ماهی را به هم می آوریم وماهی را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و زیر و روی آن آتش زغال ریخته و ماهی را در حرارت ملایم می پزیم. امروزه این خوراک ماهی را نیز می توان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنی بعد از آن که شکم ماهی را پر کردیم و دوختیم سینی فر را کمی چرب می کنیم, کمی آرد می پاشیم و ماهی را از پهلو روی سینی قرار می دهیم. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یک ساعت و نیم می پزیم. در این فاصله مقداری سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روی آن می دهیم تا ماهی خوشرنگ شود.

بخوانید :   آدرس حلیم مجید
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي