مطالب پيشنهادي

دو روش تهیه مانتی ترکیه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ آبان
بازديد : 1054

ترکیه هم مانند ایران از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که اغلب آن ها نیز خوشمزه هستند و با ذائقه ایرانیان هماهنگ است. گهر در این بخش دو روش تهیه مانتی ترکیه را منتشر می کند.

دو روش تهیه مانتی ترکیه

www.gahar .ir 10.08.97 7 دو روش تهیه مانتی ترکیه

روش اول:

مواد لازم برای تهیه مانتی غذای اصیل ترکیه

آرد -۲ لیوان

نمک – ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ – ۱ عدد

آب به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد .

گوشت چرخ کرده – ۲۵۰ گرم

پیاز -۱ عدد

نمک و فلفل – به میزان لازم

ماست – ۱ لیوان

سیر- ۲ حبه

طرز تهیه مانتی غذای اصیل ترکیه:

آرد ، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط می کنیم و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر یکنواخت و نسبتاً نرمی بدست بیاید ، روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم. پیاز رنده شده را در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت می دهیم . سپس خمیر را به قطر نیم میلیمتر باز می کنیم و با چاقو تیز به شکل مربع ۵/۱ * ۵/۱ سانتیمتری می بریم و یا با استکان قالب می زنیم. از مواد میانی کمی روی خمیر برش خورده ریخته و خمیر را مثل قطاب می پیچیم (یا مثل بقچه می بندیم). وقتی همه خمیرهای مانتی را درست کردیم . یک ظرف بزرگ آب و نمک را بجوش آورده و مانتی ها را داخل آن ریخته و به مدت ۱۵- ۲۰ دقیقه می جوشانیم . بعد آبکش کرده و مانتی ترکیه را در بشقاب می ریزیم . رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و کمی آب اضافه می کنیم تا به غلظت سس برسد. سیر رنده شده را با ماست مخلوط کرده و روی مانتی ها را ابتدا سس و بعد از ماست سیردار می ریزیم. مانتی ترکیه آماده سرو است.

بخوانید :   توصیه هایی به سالمندان برای ساختن یک زندگی شاد

مانتی ترکیه را باید گرم سرو کرد.

روش دوم:

مواد لازم (برای ۴ نفر) :

مانتی نصف بسته

قارچ ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا یک بسته

ذرت نصف قوطی کنسرو

کره ۵۰ گرم

گوجه فرنگی ۱ عدد

فلفل دلمه ای سبز یا رنگی یک پیمانه

نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه :

* برای درست کردن مواد داخل مانتی ؛ ابتدا کره رو آب کرده و قارچ ها رو در داخل کره تفت می دیم .

* بعد ذرت کنسروی رو می ریزیم ( می تونید خودتون ذرت رو دون کرده و بپزید و در فریزر برای انواع غذاها استفاده کنید).

* خوب مواد داخل مانتی به همین راحتی آماده شد .

* داخل قابلمه ای آب ریخته و اجازه بدین بجوشه . سپس مانتی ها رو داخل اون بریزید .

بخوانید :   آموزش قالیبافی یا فرشبافی

* وقتی مانتی ها نرم شدن آّبکش کنید . تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه . نذارید که مانتی ها بیش از اندازه نرم بشن و وا برن

* نصف مانتی رو داخل پیرکس بریزید .

* بعد نصف قارچ و ذرت …

* و بعد نصف پیمانه فلفل دلمه ای رو روی مواد پخش کنید .

* یک سوم پنیر پیتزا رو روی مواد ریخته و به همین ترتیب مجددا مانتی و قارچ و ذرت و …

* در مرحله دوم تمام پنیر پیتزا رو روی مواد قرار بدین . چند تا دونه از فلفل دلمه ای ها رو نگه داشته و بعد از پنیر پیتزا روی مواد بپاشید .

* گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کرده و مطابق شکل روی مواد قرار بدین .

* پیرکس رو بدون درپوش داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه بدین پنیر آب شده و روی آن طلایی گردد . درصورتیکه بعد از گذشت نیم ساعت روی پنیر طلایی نشده ، بمدت ۴-۳ دقیقه گریل رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه .

* جهت پخت با مکروفر : ظرف بدون درپوش ۸-۶ دقیقه با قدرت ۸۰%

* جهت پخت با کانوکشن مکروفر : دستور کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه پنیر آن آب بشه  ( ۳۰ – ۲۰ دقیقه ) . سپس ۴-۳ دقیقه گریل بالا روشن شود .

* نکته : این غذای خوشمزه رو با سس گوجه نوش جان بفرمایید …

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+