طرز پخت ته چین بادمجان و قارچ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 6 ژانویه

بادمجان خودش یک غذای خوشمزه است و ته چین هم که معرکست ، حالا اگر ته چین بادمجان پخته شود اونوقت چه شود ؟؟؟

طرز پخت ته چین بادمجان و قارچ, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

ته چین بادمجان و قارچ

برنج ۳ پیمانه  .  زعفران سائیده شده  ۱ قاشق چایخوری  .  قارچ ۱۵۰ گرم

بادمجان ۳ عدد  .   زرده تخم مرغ ۳ عدد  .  ماست ۱ لیوان  .  آبلیمو ۱ قاشق

روغن مایع ۱/۲ لیوان  .  روغن سرخ کردنی  .  نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه: بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و لایه لایه خرد کنید. در تایه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن ۱ قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.

برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید.

 در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و ۱/۳ از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.

قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و لا پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قر ار دهید و اجازه دهید تا ته چین ۴۰ دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیتر خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي