بادمجان خودش یک غذای خوشمزه است و ته چین هم که معرکست ، حالا اگر ته چین بادمجان پخته شود اونوقت چه شود ؟؟؟
ته چین بادمجان و قارچ
برنج 3 پیمانه . زعفران سائیده شده 1 قاشق چایخوری . قارچ 150 گرم
بادمجان 3 عدد . زرده تخم مرغ 3 عدد . ماست 1 لیوان . آبلیمو 1 قاشق
روغن مایع 1/2 لیوان . روغن سرخ کردنی . نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: بادمجانها را پوست بگیرید و آنها را حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. قارچ ها را نیز خوب بشوئید و لایه لایه خرد کنید. در تایه دیگری آنها را با کمی روغن سرخ کنید و برای خوش طعم شدن آن 1 قاشق آبلیمو اضافه کنید. بادمجان و قارچ سرخ شده را کنار بگذارید.
برنج را بجوشانید و آن را زنده آبکش کنید.
در یک کاسه زرده های تخم مرغ را با نمک و زعفران خوب با همزن مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید. روغن مایع را درون مخلوط بریزید و 1/3 از برنج آبکش شده را در مایه ته چین بریزید.
قابلمه نچسبی را حاضر کنید. مایه ته چین را در کف آن بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی مایه ته چین بچینید. نصف برنج سفید را روی بادمجانها بریزید و این بار قارچهای سرخ شده را روی مواد قابلمه بریزید. برنج سفید باقی مانده را اضافه کنید و لا پشت قاشق خوب آن را صاف کنید.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، حرارت را روی کمترین حالت قر ار دهید و اجازه دهید تا ته چین 40 دقیقه دم بکشد. برای تزئین این ته چین بسیتر خوشمزه می توانید از زرشک و خلال بادام استفاده و نوش جان کنید!