طرز تهیه پنکیک به چند روش

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 22 فروردین

پنکیک یکی از بهترین گزینه ها برای وعده عصرانه است. گهر در این بخش طرز تهیه پنکیک به چند روش را برای شما عزیزان منتشر می کند.

طرز تهیه پنکیک به چند روش

طرز تهیه پنکیک به چند روش, پورتال خبری فرهنگی گهر

پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف می‌کنند.

پنکیک با شکر قهوه ای و سس موز

تعداد: ۸ نفر

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری کره
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲/۳ پیمانه آرد سفید
  • ۲/۳ پیمانه شیر بدون چربی
  • ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ عدد موز متوسط
  • ۲ قاشق غذاخوری آب سیب
  • خامه پف کرده (اختیاری)
  • خاک قند (اختیاری)

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه ۳۰ سانتی متری فر بریزید. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کره آب شود.
  2. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط تخم مرغ را به خوبی هم بزنید. سپس آرد، شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. مایع را داخل تابه داغ شده بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا حسابی پف کند و طلایی شود.
  3. برای تهیه سس موز، در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم حل کنید. روی حرارت متوسط بپزید. موزهای خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید تا همه جای آنها گرم شود. به طور مرتب هم بزنید. آب سیب را نیز روی حرارت به مواد اضافه کنید.
  4. برای سرو، سس موز را روی پنکیک بریزید. در صورت تمایل خاک قند و خامه هم روی آن بریزید و گرم سرو کنید.

پنکیک ریکوتا نارنجی

تعداد: ۶ نفر

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۳ دقیقه هر پنکیک

مواد لازم

  • ۱.۵ پیمانه آرد سفید
  • نصف پیمانه پودر بلغور ذرت
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه شیر
  • نصف پیمانه پنیر ریکوتا
  • ¼ پیمانه آب پرتقال
  • دو عدد تخم مرغ
  • دو قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال
  • کره
  • تمشک تازه
  • پودرقند (اختیاری)
  • شربت تمشک و پرتقال

طرز تهیه

  1. برای تهیه پنکیک، در یک کاسه بزرگ آرد سفید، آرد بلغور ذرت، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط دیگر شیر، پنیر ریکوتا، آب پرتقال، تخم مرغ و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را با مخلوط شیر مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.
  2. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. کمی کره با قلم مو به کف آن بمالید. ¼ یا ۱/۳ پیمانه از خمیر به دست آمده را درون تابه بریزید تا پنکیک شکل بگیرد. حدود ۲ دقیقه بپزید. هنگامی که لبه های آن خشک شد و روی نان حباب زد، آن را برگردانید. یک تا دو دقیقه نیز آن طرف پنکیک را بپزید.
  3. پس از پخت، شربت پرتقال و تمشک را را روی پنکیک ها را بریزید. با تمشک تازه روی آن را تزئین کنید و در صورت تمایل، پودر قند روی آن بپاشید.
  4. برای تهیه شربت تمشک و پرتقال یک پیمانه شکر، نصف پیمانه آب پرتقال، یک قاشق غذاخوری آب لیمو و ۴۵۰ گرم تمشک تازه نیاز دارید. همه را در قابلمه روی حرارت متوسط بپزید.

پنکیک کدو حلوایی

تعداد: ۸ نفر

زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۲ دقیقه هر پنکیک

مواد لازم

  • دو پیمانه آرد سفید
  • یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¼ قاشق چایخوری زنجبیل
  • ۱ ¾ پیمانه شیر
  • نصف پیمانه کدو حلوایی پخته شده
  • دو عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • شیره افرا (اختیاری)

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، نمک، دارچین، پودر جوزهندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، شیر، کدوحلوایی پخته و له شده، تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. مخلوط شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
  2. برای تهیه هر پنکیک، حدود ¼ پیمانه از مایع به دست آمده را داخل تابه ای که از قبل چرب و گرم کرده اید، بریزید. حدود یک تا دو دقیقه بپزید، آن را برگردانید و یک یا دو دقیقه نیز طرف دیگر را بپزید. این پنکیک را باید گرم سرو کنید. در صورت تمایل روی آن شیره افرا بریزید.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي