آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت

ته چین یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که طرفدارن زیادی دارد. گهر در این بخش آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت را شرح می دهد.

آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت

آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت

مواد لازم برای ته چین گوشت

گوشت گوسفندی به اندازه لازم

برنج 4پیمانه

پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط

کشمش به دلخواه

مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق

پودر زیره سبز 1قاشق

زرد چوبه نصف قاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

سماغ نصف قاشق

پودر پیاز نصف قاشقته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت:

ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.

سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.

پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه 1دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.

سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.

گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.

باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.

بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.

کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.

نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت

  • ته چین گوشت جزو ته دیگ و ته چین میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 6 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
  • ته چین گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه