X بستن تبليغات
مرکز ترجمه گهر
مطالب پيشنهادي

آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۸ فروردین
بازديد : 271

ته چین یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که طرفدارن زیادی دارد. گهر در این بخش آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت را شرح می دهد.

آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت

hqdefault آموزش و طرز تهیه ته چین گوشت

مواد لازم برای ته چین گوشت

گوشت گوسفندی به اندازه لازم

برنج ۴پیمانه

پیاز ریز خورد شده ۱ عدد متوسط

کشمش به دلخواه

مواد لازم برای ادویه:گرد غوره ۲قاشق

پودر زیره سبز ۱قاشق

زرد چوبه نصف قاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

سماغ نصف قاشق

پودر پیاز نصف قاشقته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت:

ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.

سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.

پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه ۱دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.

سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.

گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.

باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.

بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت ۵ ساعت با حرارت کم بپزد.

کشمش را شسته ۱ پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.

بخوانید :   روش هایی برای فراموش کردن خاطرات گذشته

نکات تکمیلی در مورد ته چین گوشت

  • ته چین گوشت جزو ته دیگ و ته چین میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۶ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
  • ته چین گوشت را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي