سوپ تارهانا

موادلازم براي 5 نفر :
5 قاشق سوپخوري تارهانا
2 عددگوجه فرنگي متوسط رنده شده
50 گرم گوشت چرخ كرده
1 عددپياز كوچك رنده شده
2 حبه سير
6 ليوان آب گوشت
2 قاشق سوپخوري مارگارين
نمك و فلفل به مقدار لازم
يك قاشق مربا خوري نعناي خشك
سوپ تارهانا

 

طرز تهيه:

پياز را مقداري تفت ميدهيم تا طلائي شود. سير را ريز خرد كرده و با گوشت به پياز اضافه مي كنيم گوجه فرنگي هاي رنده شده را به بقية مواد اضافه ميكنيم، داخل يك كاسه تارهانا را با يك ليوان آب گوشت مخلوط كرده روي مخلوط پياز و گوشت مي ريزيم. بقية آب گوشت را به مخلوط مواد مي افزائيم، بعد از اضاة نمك و فلفل خوب هم مي زنيم مي گذاريم تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. قبل از سرو كردن روي آن را با نعناع تزئين كنيد. هر وقت خواستيد آن را آماده کنید. ضمنا مي توانيد آن را درست كرده و حداکثر يكسال تمام مواد اين سوپ را داشته باشيد.

 

ماهنامه هنر آشپزی

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه