اگر می خواهید نشانه های سوسیس و کالباس فاسد را بدانید این مطلب را حتما بخوانید
عضو انجمن تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی گفت:
* رنگ، بو و بطور کلی ظاهر سوسیس یا کالباس نمیتواند ملاک معتبری برای تشخیص استاندارد بودن این محصولات باشد
* توصیه میشود از خریدن سوسیس و کالباسهایی که با نامهای متفرقه که تا به حال اسمشان به گوشتان نخورده است، خودداری نمایید
* در اغلب یخچال های خانگی انواع غذاها در کنارهم قرار می گیرند، توجه داشته باشید که سوسیس و کالباس حتماً در پوشش های مناسب نگهداری شوند چرا که این محصولات به دلیل حساس بودن، به سرعت بو و طعم سایر غذاها را به خود جذب می کنند.
* وجود لکه های پراکنده (سیاه، سبز روشن یا قهوه ای) نشان دهنده رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها است که در اکثر موارد به دلیل شرایط نامناسب نگهداری ایجاد می شود.
* انجماد سوسیس و کالباس باعث نزول کیفیت و عطر و طعم محصول میگردد. مردم سعی نمایند به اندازه مصرف روزانه و حداکثر سه روز خود را از فرآورده های گوشتی تهیه و مصرف نمایند.