تخم مرغ عسلی یکی از لذیذترین و مغذیترین مواد غذایی است که بسیاری از افراد زمانی که زرده آن عسلی می شود خیلی طعم آن را دوست دارند. اگر علاقمند به درست کردن تخم مرغ عسلی هستید در ادامه زمان پخت تخم مرغ عسلی آب پز را به طور کامل توضیح داده ایم.
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ عسلی آب پز
- تخم مرغ تازه
- آب
- کمی نمک (اختیاری)
- یخ یا آب سرد برای شوک حرارتی
نحوه پخت تخم مرغ عسلی آب پز
- قابلمهای را با مقدار کافی آب پر کنید و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد تخم مرغ ها را به آرامی به کمک قاشق یا ملاقه در قابلمه قرار دهید تا پوست آن نشکند .
- سپس طبق دستور زمانی زیر تایمر را تنظیم کرده برای پخت تخم مرغ عسلی (4 تا 5 دقیقه زمان دقیق لازم است) سپس تخم مرغ را بیرون آورده و بلافاصله در کاسه آبسرد با یخ بیندازید و پس از خنک شدن کامل پوست آن را جدا کنید
زمان پخت تخم مرغ عسلی
نکته ای که در پخت تخم مرغ عسلی بسیار مهم است زمان پخت و شوک حرارتی به آن است.
1- برای پخت تخم مرغ عسلی با زرده عسلی نرم و روان : مدت زمان 4 تا 5 دقیقه لازم است.
2- برای پخت تخم مرغ با زرده کمی سفتتر ولی هنوز نرم: مدت زمان 6 تا 7 دقیقه لازم است.
زمانبندی نادرست:
بسیاری از افراد به زمان دقیق توجه نمیکنند که باعث سفت شدن زرده میشود.
عدم استفاده از شوک حرارتی:
اگر تخم مرغها پس از پخت به سرعت خنک نشوند، فرایند پخت ادامه پیدا کرده و زرده سفت میشود.
استفاده از تخم مرغ سرد:
تخم مرغهای سرد احتمال شکستن در آب جوش را افزایش میدهند.