روش پیچیدن سمبوسه

سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم و پرطرفدار است که در مدل های مختلف میشود آن را درست کرد. ما در مطلب زیر روش پیچیدن سمبوسه را برایتان آموزش میدهیم.

روش پیچیدن سمبوسه

سمبوسه را می توانید با نان لواش و یا خمیری مانند خمیر پیراشکی نیز تهیه نمایید هم چنین در طرز تهیه سمبوسه می توانید از خوراکی های دلخواهی که با نوع سمبوسه مرتبط است استفاده کنید. در ادامه این مطلب چند روش متفاوت را برای طرز پیچیدن سمبوسه مشاهده خواهید کرد.

معمولا یکی از دغدغه های بزرگ کدبانوها برای تهیه سمبوسه پیچیدن آن است شما می توانید سمبوسه را در شکل ها و مدل های متنوعی بپیچید. در ادامه این بخش از آشپزی چند روش جالب برای پیچیدن سمبوسه را برای شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم با ایده گرفتن از این مدل ها بتوانید سمبوسه ها با شکل های متنوع  و خوش طعمی را برای مهمانی های خود تهیه نمایید.

طرز پیچیدن سمبوسه با ایده ها و شکل های مختلف به صورت مرحله به مرحله

سمبوسه ها طعم های متفاوتی نظیر سمبوسه سیب زمینی و گوشت و سمبوسه سبزیجات و … دارند و هم چنین سمبوسه را می توانید به صورت سه گوش و مربعی و دایره ای و …. بپیچید که در ادامه این مطلب نحوه پیچیدن سمبوسه را با روش های مختلفی ملاحظه خواهید کرد.

روش اول پیچیدن سمبوسه

ابتدا خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید سپس خمیر را به شکل دایره با وردنه باز نمایید و 1/3 پیمانه از مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید. خمیر را همانند بقچه و مطابق شکل جمع کنید دوباره با کمک وردنه خمیر را با قطر 1.5 سانتی متری باز کنید و سپس خمیر سمبوسه را در درون تابه ای سرخ کنید.

روش دوم پیچیدن سمبوسه

خمیر را به صورت مستطیلی شکل ببرید و دو قاشق از مواد میانی سمبوسه را در یک گوشه از خمیر قرار دهید و سپس خمیر را به صورت سه گوش بپیچید و در درون روغن سمبوسه ها را سرخ کنید.

روش سوم پیچیدن سمبوسه

1.ابتدا خمیر را به صورت مثلث برش دهید.
2. سپس گوشه های خمیر را بر روی هم بیاورید.
3. و سپس مطابق شکل مواد میانی را در درون خمیر سمبوسه بریزید.
4. لبه های خمیر را مطابق شکل بر روی هم بیاورید.

روش چهارم پیچیدن سمبوسه

طرز پیچیدن سمبوسه با روش چهارم در شکل زیر به خوبی مشخص است.

روش پنجم پیچیدن سمبوسه

1. خمیر را به صورت مستطیل برش بزنید و مواد میانی سمبوسه را در وسط مستطیل ها قرار دهید.

2. سپس یک طرف خمیر را مطابق شکل زیر بر روی طرف دیگر خمیر جمع کنید.

3. اطراف هر کدام از خمیر ها را به کمک چنگال طرح دار کنید.

4. در مرحله آخر طرز پیچیدن سمبوسه می توانید بعد از اتمام کار پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در درون روغن تفت دهید.

روش ششم پیچیدن سمبوسه

1.خمیر را به شکل دایره در آورید.

2. سپس هر یک از خمیر ها را با کمک وردنه نانوایی باز کنید.

3. خمیر باز شده را با کمک چاقو از وسط نصف کنید.

4. مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را مطابق شکل بپیچید.

روش هفتم پیچیدن سمبوسه

روش هفتم پیچیدن سمبوسه یکی از ابتدایی ترین راه های آماده نموندن سمبوبه است.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه