روش درست كردن سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه یکی از میان وعده های کم هزینه ای است که شما به راحتی می توانید در منزل آن را تهیه کنید. روش درست کردن سمبوسه سیب زمینی را در مطلب زیر با ما دنبال کنید…

روش درست كردن سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه جزو غذاهای بسیار لذیذی است که در تمام کشورهای جهان به سبک‌های تقریبا مشابهی تهیه می‌شود. برای تهیه سمبوسه معمولا مواد میانی در خمیری نازک یا برشی از نان پیچیده شده و در روغن داغ سرخ می‌شود.
سمبوسه در ایران به عنوان یک غذای جنوبی شناخته می‌شود و معمولا به همراه سس‌تند سرو می‌‌شود. در اکثر شهرهای جنوب کشورمان، سمبوسه‌های خوشمزه و فلفلی را در گوشه کنار خیابان و روی چرخ‌دستی و یا داخل دکه‌های کوچک خواهید یافت.
سمبوسه در کشورهای عربی، افغانستان، هندوستان و … به روش‌های کم‌و‌بیش متفاوتی تهیه می‌شود اما به طور کلی؛ در تمام جهان می‌توان انواع مختلف این غذای خوشمزه را پیدا کرد. بخوانید: “طرز تهیه سمبوسه هندی”
سنبوسه واژه‌ای با ریشه فارسی است که شکل تغییریافته واژه پارسی «سنبوسگ» می‌باشد. این واژه به شکل‌های مشابهی به زبان‌های دیگر چون عربی، هندی، پنجابی، قرقیزی، قزاقی، ازبکی، سومالیایی، انگلیسی، فرانسوی و دیگر زبان‌های جهان راه یافته است.

درست کردن سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه انواع مختلفی دارد و در هر شهر،‌ با مواد میانی متفاوتی پر می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه مرغ، سمبوسه گوشت، سمبوسه اسفناج، سمبوسه پنیری و … اشاره کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما آموزش دهیم؛ پس این مطلب را تا انتها بخوانید و ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه را نیز ببینید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه سیب زمینی
سیب زمینی 2 عدد
تره و جعفری خردشده هرکدام 2 ق غذاخوری
نان لواش به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی


برای تهیه سمبوسه سیب زمینی ابتدا سبزی‌ها را خرد کنید.
سیب‌زمینی‌ها را آب پز کرده و با گوشت‌کوب برقی آن‌ها را پوره کنید.
سبزی‌های خرد‌شده، نمک و فلفل به سیب‌زمینی‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نان‌ها را به شکل مستطیل‌هایی به عرض 7 سانت ببرید.
یک قاشق از مواد را روی یک برش از نان قرار داده و  نان را به صورت مثلثی بپیچید.
وقتی همه سمبوسه‌ها آماده شدند، آن‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید.

روش درست کردن سمبوسه


سمبوسه‌های سرخ‌شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها جذب دستمال شود.
سمبوسه را با سس کچاب یا سس فلفل تند سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه