X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

روش خشک کردن میوه ها روی بخاری

تاريخ : ۲۴ دی
بازديد : 155

خشک کردن میوه های مختلف یکی از بهترین ایده هاست برای فصل زمستان، از تنقلات دلپذیر و خوشمزه شب های زمستان خوردن میوه های خشک است. روش خشک کردن میوه ها روی بخاری و در منزل را به شما آموزش میدهیم.

روش خشک کردن میوه ها روی بخاری

657532 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

خشک کردن میوه یا همان چیپس میوه

خشک کردن میوه ( چیپس میوه ) راههای زیادی دارد که می توانید با توجه به امکاناتی که دارید یکی از آنها را انتخاب کنید . تمام میوه ها را نمیشود خشک کرد که لیست میوه های قابل خشک شدن را در ادامه توضیح خواهیم داد . حواستان باشد که نباید میوه را کاملا خشک کرد که مثل چیس شکننده باشد عملیات خشک کردن میوه ها را باید زمانی که ۲۰% از رطوبت آنها باقی مانده است تمام کنید .

نکات اولیه و خرد کردن میوه 

745409 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

میوه مناسب برای خشک کردن را انتخاب کنید .

تمام میوه ها برای خشک کردن مناسب نیستند . میوه های درختی مانند زیر مناسب هستند :

کیوی  –  انگور   –   گلابی   – خرما   –  انجیر   – موز   – انبه –  زرد آلو   – هلو   –  آلو

 

245005 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

میوه های رسیده را خشک کنید 

میوه هایی که میخواهید خشک کنید باید سفت ، رسیده و سالم باشند . میوه های آسیب دیده ، لک شده ، کال یا خیلی رسیده در صورت خشک کردن طعم مطلوبی نخواهند داشت .

بخوانید :   فرانشیز چیست

351867 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

میوه را شسته و برش بزنید . میوه را شسته و بگذارید خشک شود . بعد از خشک شدن میوه را به ورقه هایی به اندازه ۳ تا ۶ میلی متر برش بزنید . میوه های خیلی کوچک مثل انگور و توت را باید کامل خشک کرد .

875524 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

از سیاه شدن میوه جلوگیری کنید . برای جلوگیری از سیاه شدن ( اکسید شدن ) میوه یکی از کارهای زیر را انتخاب و انجام دهید :

میوه را داخل آب نمک بگذارید . ۶ قاشق غذاخوری نمک را در ۳٫۵ لیتر آب حل کنید و میوه ها را داخل آن انداخته سپس خشک کنید .

سیب و هلو را میتوانید در آب یخ  قرار دهید سپس خشک کنید .

آناناس ، هلو و موز : ۱ استکان شکر و ۳ استکان آب و ۱ استکان عسل را مخلو ط کنید و میوه ها را در آن خیس کنید .

آب گرم را با آب آناناس یا لیمو مخلوط کنید و میوه ها را داخل آن خیس کنید .

۲ قاشق غذاخوری اسید اسکوربیک را با ۱ لیتر آب مخلوط کنید و میوه ها را داخل آن خیس کنید .

هلو ، آلبالو و توت : ۱ بسته ژلاتین گیاهی را با ۱ استکان آب و ½ استکان شکر مخلوط کنید و میوه ها را داخل آن بگذارید .

روش های خشک کردن میوه 

603156 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

 با استفاده از فر  روش خشک کردن میوه

سینی فر را برداشته و روی آن را یک ورق پخت و پز بگذارید . میوه ها را روی ورقه پخت و پز طوری بچینید که با یکدیگر تماس نداشته باشند . دمای فر را روی کمترین حالت ممکن قرار دهید ( ۵۰ درجه سانتی گراد ) . ۴ تا ۸ ساعت نسبت به میوه ای که میخواهید خشک کنید زمان نیاز دارد . حواستان به میوه ها باشد و آنها را هر چند وقت یکبار چک کنید . میوه خشک شده باید جویدنی باشد نه اینکه مثل چیپس خشک شود .

بخوانید :   هزینه عمل اسلیو معده با بیمه تامین اجتماعی

382219 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

بوسیله دستگاه خشک کن : دستگاه خشک کن را روی حالت میوه قرار دهید . اگر این حالت را ندارد روی ۵۷ درجه سانتی گراد تنظیم کنید .میوه ها را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خشک کنید . میوه ها را کاملا روی خشک کن پخش کنید تا با یکدیگر تماس نداشته باشند . بعد از ۲۴ ساعت میوه ها را چک کنید تا خیلی خشک نشوند بعد از آن هر ۶ تا ۸ ساعت چک کنید .

121538 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

خشک کردن با آفتاب ۱ : یک روز گرم و آفتابی را انتخاب کنید . دمای هوا باید حداقل ۳۰ درجه سانتی گراد باشد . درجه رطوبت هوا نیز باید زیر ۶۰ درصد باشد .

یک پارچه روی قابلمه ، ماهی تابه یا سینی پهن کرده و میوه ها را روی پارچه چیده و مستقیما زیر نور مستقیم آفتاب قرار دهید . شبها باید میوه ها را به داخل خانه بیاورید تا دوباره رطوبت را جذب نکنند . این روش به چند روز زمان برای خشک کردن میوه ها نیاز دارد .

602515 Gahar ir روش خشك كردن ميوه ها روی بخاری

خشک کردن با آفتاب ۲ : یک سینی برداشته و یک پارچه تمیز روی آن پهن کنید سپس میوه ها را روی آن بچینید و یک تکه شیشه روی آن بگذارید . مطمئن شوید که شیشه روی میوه ها خیلی سفت نباشد و هوا در زیر آن جریان داشته باشد .سینی را به مدت ۲ تا ۴ روز زیر نور آفتاب قرار دهید . خشک شدن به این روش به درجه هوا بستگی دارد . در شبها و هنگامی که هوا رطوبت دارد سینی را به داخل خانه بیاورید .

بخوانید :   دانلود برنامه تب و تاب با حضور دکتر مجید حسینی 25 دی 97

پاستوریزه کردن میوه های خشک : اینکار برای از بین بردن باکتریهای ضروری میباشد . میوه های خشک را داخل نایلون گذاشته و در داخل فریزر با دمای ۱۷- و یا کمتر به مدت ۴۸ ساعت قرار دهید .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
قرص زیپمت + عوارض و موارد مصرف قرص زیپمت

تمام کسانی که از بیماری دیابت...

Close