روش خشک کردن سیر تازه
با نحوه صحیح و آسان پوست کندن سیر و همچنین روش خشک کردن سیر تازه و طرز تهیه پودر سیر خانگی مرغوب و با کیفیت در این مطلب آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
روش خشک کردن سیر تازه
روش آسان پوست کندن سیر
- اول اینکه سیرها را با پوست داخل یک شیشه مربا ریخته و در شیشه را محکم ببندید. شیشه را حسابی تکان دهید. خیلی زود خواهید دید که تمام پوست سیر، حتی پوست نازک روی سیر از حبههای سیر جدا میشوند. به این ترتیب دیگر نیازی به یکییکی پوست کندن سیرها نیست و دیگر نه انگشتانتان میسوزد و نه دستتان بوی سیر میگیرد.
- روش دوم به این صورت است که باید سیرها را برای چند دقیقهای در آب خیس کنید. سپس به راحتی پوست آنها را جدا کنید.
حالا به سراغ نحوه خشک کردن سیر تازه میرویم. از آنجا که قرار است سیرها را خشک کرده و بعد به پودر سیر تبدیل کنیم، نگرانی بابت خیسکردن سیر نداریم پس از هر یک از روشهایی که در بالا گفته شد میتوانید استفاده کنید.
خشک کردن سیر تازه
- برای خشک کردن سیر تازه به روش سنتی باید ایندا سیرها را پوست گرفته و بعد به صورت حلقهحلقه برش بزنید. سپس ورقههای سیر را روی پارچه تمیزی پهن کرده و زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
- اگر در منطقهای زندگی میکنید که آلودگی هوا باعث آلودهشدن سیرها میشود، میتوانید سیرها را کف یک سینی آلومینیومی یا روحی پهن کرده و سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا در فضای خانه، به دور از آلودگی هوا و به مرور کاملا خشک شوند.
- راه سوم که سریعتر از دو راه دیگر است، استفاده از فر اجاق گاز است. به این ترتیب که باید سیرهای خردشده و یا ورقهشده را کف سینی فر و یا یک توری مناسب پهن کنید و بعد آنها را به مدت ۱٫۵ الی ۲ ساعت با دمای ۱۱۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید. این زمان بسته به نوع فر و برشهای سیر میتواند کمتر یا بیشتر باشد. هرازگاهی سیرها را چک کنید. یک سیر را تکه کنید اگر کاملا خشک شده بود و مغز آن نیز خشک بود یعنی آماده است.
- سیر ها را در دستگاه خشک کن و مایکروفر نیز میتوانید خشک کنید. در هرصورت و از هر روشی که استفاده میکنید سیرها باید کاملا خشک و ترد شده باشند.
حالا که سیرها خشک و آماده هستند، نوبت پودر کردن آنهاست.