X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

روش اب کردن شکلات تخته ای

تاريخ : ۲۴ دی
بازديد : 300

 

قطعا میدانید که بهترین کیفیت و بهترین طعم  شکلات های دنیا برای کشور سوئیس است ولی اولین بار امریکایی ها خوراک شکلات رو ساختن . حال با روش اب کردن شکلات تخته ای با ما همراه باشید.

روش اب کردن شکلات تخته ای

839940 Gahar ir روش اب كردن شكلات تخته ای

شکلات در اکثر دستورها، به صورت آب شده کاربرد داره و از اونجائیکه ریختن تکه های شکلات در ظرف و آب کردن اون روی حرارتِ مستقیم، بافت دلخواه رو به ما نمی ده، از روشی برای آب کردن شکلات به نام تمپر کردن temper استفاده می شه.
تمپر کردن، به روند بهبود غلظت یک ماده توسط حرارت دادن و خنک کردن گفته می شه. با آب کردن شکلات به این روش، شکلاتی فُرم پذیر و براق به دست میاد که به راحتی از قالب جدا می شه، بعد از تزئین و موقع خنک شدن خوب سفت می شه، حالت چسبناک نداره و در دمای محیط مقاومه و شل نمی شه. در تصویر زیر، شکلات سمت راست بدون تمپر کردن ذوب و بعد خنک شده و سمت چپ با تمپر کردن.

861623 Gahar ir روش اب كردن شكلات تخته ای

درباره ساختارهای شکلات

وقتی شکلات رو از مغازه خریداری می کنید، تمام کریستال های چربی موجود در اون، با نظمی در کنار هم قرار گرفتن. نظم ساختارهای چربی و مولکولی شکلات، مسئول ایجاد بافتی صاف، یکدست و براقه. با حرارت دادن و ذوب کردن شکلات، این ساختار بهم می ریزه و اگر موقع خنک شدن و تشکیل مجدد، مولکول ها درست کنار هم چیده نشن، شکلاتی چسبناک و غیر شفاف به دست میاد که دیر سفت می شه و به خوبی نمی بنده. کره شکلات ۶ نوع کریستال چربی داره که دمای ذوب هر کدوم متفاوته. برای شکلاتی با کیفیت، فقط یکی از این ساختارها به نام چربی  Beta V  باید آب شه و برای ذوب کردن این چربی جرارت خاصی نیازی.

بخوانید :   تعبیر خواب شهر بازی ، تعبیر رفتن به شهربازی در خواب

168875 Gahar ir روش اب كردن شكلات تخته ای

اولین روش اب کردن شکلات تخته ای

راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

333490 Gahar ir روش اب كردن شكلات تخته ای

دومین روش برای آب کردن شکلات تخته ای ( غیر مستقیم )

راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي