مطالب پيشنهادي

دستور پخت مرصع پلو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۰ مهر
بازديد : 184

مرصع پلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که تاریخچه آن به دوران صفوی بر می گردد ؛ این غذای خوشمزه با استفاده از مرغ، زرشک، انواع خلال و … تهیه می‌شود ؛ در ادامه این مطلب دستور پخت مرصع پلو را در برای شما همراهان عزیز تهیه کرده ایم.

دستور پخت مرصع پلو 

polooo دستور پخت مرصع پلو

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

برنج ایرانی یک کیلوگرم
فیله مرغ یک کیلوگرم
پیاز متوسط خرد شدهدو عدد
کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
کره به مقدار لازم
خلال پوست پرتقال دو لیوان
پودر هل یک قاشق چای‌ خوری
زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
نمک یک قاشق چای‌خوری
زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
شکر سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرصع پلو

مرحله اول

ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید. سپس حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. نصف کره را داخل تابه بیندازید و با پیاز تفت دهید. فیله‌های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. کمی زردچوبه هم اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، یک لیوان آب را اضافه کنید و در قابلمه یا تابه را بگذارید تا فیله‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه مغز پخت شوند. بعد از پخته شدن فیله‌ها، یک قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را روی فیله‌ها بریزید.

بخوانید :   طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مرحله سوم

یک تابه بردارید و مابقی کره را داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. زرشک و کشمش را اضافه کرده و تفت دهید. حین تفت دادن مقداری شکر هم اضافه کنید. تابه را خالی کنید و مجددا خلال پوست پرتقال را با باقی‌مانده شکر تفت دهید. خلال بادام و پسته را همراه پودر هل اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

مرحله چهارم

در این فاصله یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. برنج را داخل آب جوش بریزید و بسته به نوع برنج‌تان بعد از چند دقیقه آبکش کنید. برنج را دم بگذارید.

مرحله پنجم

وقتی برنج دم کشید، داخل یک دیس سرو کنید. مقداری از برنج را با باقی‌مانده زعفران مخلوط کنید. برنج زعفرانی را با باقی مواد با هر طرحی که دوست دارید روی برنج بریزید. فیله‌های مرغ را هم کنار دیس بچینید. مرصع پلو آماده است.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي