دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

امتیاز دهید

سایت گهر روزانه با مطالب مختلفی در زمینه های فرهنگ و هنر، سبک زندگی، سلامت، دانلود، سرگرمی، اخبار و … بروزرسانی می شود. در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

دستور پخت دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

 سیب زمینی1 کیلوگرم
 تخم مرغ 1 عدد
آردیک دوم پیمانه
 نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)1 قاشق چایخوری
زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

 

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

 قارچ (خرد شده) 300 گرم
 روغن 3 قاشق سوپخوری
 پیاز (ریز خرد شده) 1 عدد
 شبت (خرد شده) به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

 

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

 

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه