دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 30 نوامبر

دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی

دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی, جدید 1401 -❤️ گهر

دستور پخت خوراک لوبیای مجلسی

مواد اولیه برای  ۸ نفر:
پیازچه ۱ عدد (خرد شده)
گوجه فرنگی۱ عدد (خرد شده)
پنیر چدار ۱ فنجان (رنده شده)
سس سالسا ۱ فنجان
سس آووکادو ۱٫۵ فنجان
سس ۲۸ گرم
خامه ترش ۴۵۰ گرم
کنسرو لوبیا ۱ عدد
لیوان ۸ عدد (لیوان پلاستیکی شیشه ای)
زیتون ۶۰ گرم (زیتون سیاه – خرد شده)
چیپس تورتیلا به مقدار لازم
طرز تهیه:

با دقت دو قاشق غذاخوری از لویبا را داخل هریک از لیوان ها بریزید و با پشت قاشق روی لوبیا ها را صاف کنید تا اینکه لایه دوم را روی آن قرار دهید.
خامه ترش و سس را با یکدیگر ترکیب کنید و روی لوبیا های داخل لیوان بریزد.
برای لایه سوم آووکادو و در ادامه سالسا را قرار دهید.
روی هر کدام یک قاشق غذاخوری پنیر، گوجه، پیازچه و در آخر زیتون ها را قرار دهید و تا موقع سرو آن ها را داخل یخچال قرار دهید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي