املت یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که خانم های با سلیقه ایرانی به انواع مختلفی املت را طبخ می کنند. از این رو این مطلب از سایت گهر را اختصاص داده ایم به: دستور پخت املت سبزیجات .از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان ما را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.
.
.
مواد لازم :
نخود فرنگی | نصف پیمانه |
ذرت | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
هویج آب پز خرد شده | یک چهارم پیمانه |
گوجه فرنگی | 2 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | یک عدد متوسط |
کره | 50 گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را نگینی خرد و با نخود، هویج و ذرت مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه هم بزنید. ادویه شامل نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
درون ماهیتابه کره بریزید و بگذارید کمی داغ شود.
نصف تخم مرغ هم زده را اضافه کنید.
همین که تخم مرغ کمی خودش را گرفت سبزیجات را بریزید و بقیه تخم مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید دو طرف آن سرخ شود.