مطالب پيشنهادي

دستور پخت آش آلبالو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 14 سپتامبر
بازدید : 1139

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت آش آلبالو

دستور پخت آش آلبالو, جدید 1400 -گهر

طرز تهیه آش آلبالو

مواد لازم برای آش آلبالو :

 لوبیا چیتی۷۰ گرم
 عدس ۲۰۰ گرم
 لپه۵۰ گرم
 برنج ۷۵ گرم
سبزی‌ ریز خرد کرده (تره، شوید، جعفری، اسفناج)۵۰۰ گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پیازداغ۴ قاشق سوپخوری
سیرداغ۱ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز رنده کرده۱ عدد
نمک، فلفل و زرد‌چوبهبه میزان لازم
آرد برنج۲ قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته۳۰۰ گرم
نعناداغ۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.

سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

 

اکنون گوشت چرخکرده، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و اندکی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

 

اینک از این مخلوط کوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

 

پس از ۱۵ دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در کاسه‌ی مناسبی بکشید و با نعناداغ بیارائید.

 

نکته : در صورت دلخواه می توانید ۲ قاشق سوپخوری شکر به آش بیفزائید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي